Advertisement

Mourinhon mukaan United ei juhli toista sijaa “En hypi ympäriinsä”

Manchester United varmisti Valioliigan kakkossijan 0-0 vierastasapelillä West Hamia vastaan. Seuran manageri Jose Mourinho kertoi, ettei seura tule juhlimaan kakkossijaa. Kakkossija on joukkueen paras sijoitus Valioliigassa sitten Sir Alex Fergusonin aikakauden, mutta Mourinhon mukaan seuran tavoitteena oli mestaruus.

”En tule hyppimään ympäriinsä”, Mourinho kertoi West Ham –ottelun jälkeen.

”Neljän joukkoon pääseminen on tietenkin tärkeää. On parempi sijoittua toiseksi kuin neljänneksi. On myös parempi olla toisena kuukausia ja hallita tilannetta ilman, että menettää sijoitusta.”


”Me emme juhli toista sijaa, mutta olemme iloisia. Havaitsimme muutama kuukausi sitten, ettei mestaruus ole enää mahdollista, joten tähtäin oli toisessa sijassa.”

Mourinho sai jälleen West Ham ottelun jälkeen paljon kritiikkiä joukkueen puolustavasta pelitavasta. Samasta aiheesta Mourinhoa on kritisoitu jo ennen Unitediin saapumistaan. Mourinho on Unitedissa ajanut tavoilleen uskollisena omaa pelifilosofiaansa. Tämän johdosta seura onnistui saavuttamaan parhaan sijoituksensa vuosiin.

Manchester United kohtaa viimeisessä ottelussaan Watfordin tulevana sunnuntaina. Joukkueella on mahdollisuus päättää kausi pokaaliin, sillä joukkue kohtaa FA Cupin finaalissa Chelsean. Finaali pelataan Wembleyllä lauantaina 19. päivä toukokuuta.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom