Mourinhon on muokattava Unitedin pelaamista – Uskoo Gary Neville

Manchester United on hävinnyt kaksi ottelua viimeisestä kolmesta. Mestaruustaisto alkaa viimeistään tässä vaiheessa olla seuran osalta taputeltuna, mutta myös kakkossija alkaa olla vaakalaudalla, sillä Tottenham on loistavan vireensä ansiosta noussut jo neljän pisteen päähän joukkueesta. Seuran entisen puolustajan Gary Nevillen mukaan seuran managerin Jose Mourinhon on muokattava joukkueen pelaamista, mikäli United haluaa olla mestaruustaistossa mukana tulevilla kausilla.

”He näyttävät joukkueelta, joka pelaa viisi prosenttia pienemmällä intensiteetillä kuin millä he osaavat ja millä heidän pitäisi pelata kokoajan. Se Josen on muutettava. Hänen on saatava lahjakas ryhmä pelaajia pelaamaan joukkueena, jotta he voisivat voittaa mestaruuden”, Neville kertoi Sky Sportsille Newcastlea vastaan kärsityn tappion jälkeen.

”Ensi kausi on hänen kolmas kautensa Unitedissa ja hänen sekä varmasti myös kaikkien muiden mielestä mestaruus on voitettava ensi kaudella. Heidän on aloitettava valmistautuminen jo nyt ja tämän päivän tapaiset esitykset syövät itseluottamusta. Ne vievät pohjaa siltä työltä, mitä he yrittävät tehdä.”

”Uskon heidän yhä päätyvän toiseksi Valioliigassa. He ovat yhä mukana FA Cupissa ja Mestarien liigassa, joten pelattavaa on vielä paljon tälle kaudelle. Heillä tulee silti yhä hetkiä, joissa he jättävät pelin ajelehtimaan. He epäonnistuvat maalipaikoissaan ja ovat huolimattomia viimeisellä kolmanneksella. Heidän täytyy parantaa näissä asioissa.”

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@Vaihtopenkkicom