Advertisement

Mourinhon viesti Pogballe – ”Manchester United on suurempi kuin kukaan”

Synkät pilvet eivät yksinkertaisesti vain ota väistyäkseen Manchester Unitedin yltä. Joukkuetta on viime keskiviikosta lähtien ravisuttanut jälleen Jose Mourinhon sekä tähtipelaajan Paul Pogban jäätävät välit. Kaksikon yhteenotto joukkueen harjoituksissa tallentui televisiokameroille ja asiaa on pyöritelty siitä lähtien puolin ja toisin. Mourinho itse varoittaa nyt Pogbaa siitä, ettei kukaan ole suurempi kuin seura.

”Manchester United on suurempi kuin kukaan ja minun on puolustettava sitä”, Mourinho kertoi lehdistötilaisuudessaan perjantaina.

”Viikkoja kestäneen analysoinnin, sekä valmennustiimin kesken käyneiden neuvotteluiden jälkeen olemme päättäneet, että Paul on vain pelaaja, ei kapteeni.”

”Tämä päätös on tehty.”

Mourinho otti myös kantaa hänen ja pelaajan väleihin, sekä siihen, nähdäänkö Pogba kentällä West Hamia vastaan pelattavassa vierasottelussa lauantaina.

”Välit pelaajan ja managerin välillä ovat hyvät. Välit eivät ole enää kapteenin tai yhden kapteeneista ja valmentajan väliset.”

”Kukaan ei harjoitellut yhtä hyvin kuin Paul tiistaina, keskiviikkona, torstaina ja perjantaina. Osa harjoitteli myös, mutta kukaan ei ollut parempi. Hän pelaa huomenna.”

”Joukkue tarvitsee hyviä pelaajia. Hän on hyvä pelaaja. Joukkue tarvitsee pelaajia, joilta löytyy persoonallisuutta. Häneltä löytyy sitä.”

Näyttäisi siis siltä, että Pogba nähdään kentällä West Hamia vastaan. Tämä on hyvä uutinen seuran kannattajille, sillä United tarvitsee ehdottomasti Pogbaa. West Ham no pikkuhiljaa päässyt parempaan vireeseen, eikä tule olemaan helppo vastus.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom