Advertisement

Moyes kiinnostunut hankkimaan Fabianskille korvaajan – nuori Rangers-vahti kiikarissa

West Ham on kiinnostunut hankkimaan Rangers-maalivahti Robbie McCrorien riveihinsä. Lontoolaisseura on vakuuttunut 22-vuotiaan lupauksen otteista edelliskaudella ja West Ham -manageri David Moyesin ajatuksena on skottivahdin hankinta pitkäaikaiseksi korvaajaksi Lukasz Fabianskille. West Hamin ykkösvahtina toimiva 35-vuotias puolalainen on yksi joukkueen tärkeimmistä palasista. Fabianski alkaa kuitenkin lähestymään uransa ehtoopuolta, joten Moyesin täytyy reagoida täyttääkseen laadukkaan ykkösmaalivahdin saappaat hyvissä ajoin.

McCrorie pelasi edelliskauden aikana lainalla skottiseura Livingstonin maalisuulla herättäen esityksillään kiinnostusta Skotlannin liigan ulkopuolella. Nuorukainen ei ole pelannut Rangersin edustusjoukkueen paidassa vielä kertaakaan, mutta seura haluaa silti tarjota nuorukaiselle sopimukseen reilusti lisävuosia lainakomennuksen otteiden ansiosta. McCroriella on toistaiseksi kaksi vuotta sopimusta jäljellä Rangersin kanssa.

Transfermarktin mukaan nuorukaisen arvo on vaivaiset 200 000 euroa, mutta West Ham pääsee tuskin niin halvalla. Rangersilla on edessään vaikeat jatkosopimusneuvottelut saadakseen maalivahtilupauksen jäämään seuraan. Valioliigajoukkueen kosiskelu on varmasti houkuttelevaa McCrorien kannalta ja nähtäväksi jää, saako West Ham koukkuunsa tämän skottilahjakkuuden.