Advertisement

Murrayn mielestä moni Mestaruussarjan pelaaja voisi pelata Valioliigassa – ”Toisinaan he eivät saa mahdollisuutta”

Brightonin hyökkääjä Glenn Murray kertoo olevansa kiitollinen Chris Hughtonille mahdollisuudesta pelata Valioliigassa. Murray pommitti kovia tehoja Mestaruussarjassa ja on osoittanut hallitsevansa maalinteon myös pääsarjassa. Pelaajan mukaan Mestaruussarjassa on paljon lahjakkaita ja taitavia jalkapalloilijoita, jotka eivät välttämättä koskaan saa mahdollisuutta osoittaa kykyjään Valioliigassa. Syynä tähän on hyökkääjän mukaan Valioliigan vahva ”hype”, jonka takia sarjaan haluavat maailman parhaimmat pelaajat.

”Mielestäni Valioliigan ympärillä on paljon hypeä”, Murray kertoi.

”Mestaruussarjassa on paljon pelaajia, jotka voisivat helposti pelata tällä tasolla. Toisinaan he eivät kuitenkaan saa mahdollisuutta.”

”Toisinaan seurat valitsevat heidän ohitseen halvempia ulkomaalaisia pelaajia. Me tiedämme, että pelaajien hinnat ovat Englannissa korkeat.”

”Minun on kiitettävä Chris Hughtonia mahdollisuudesta, jonka hän antoi minulle, jotta saan pelata tällä tasolla.”

”Monet nousijajoukkueet tällä kaudella ovat hankkiutuneet eroon edelliskauden pelaajista ja hankkineet tilalle suurempia nimiä. Onneksi meidän manageri ei tehnyt niin.”

34-vuotias Murray onnistui maalinteossa Manchester Unitedia vastaan Brightonin voittaessa ottelun 3-2 viime sunnuntaina. Maali oli englantilaisen ensimmäinen Valioliigassa tällä kaudella. Viime kaudella Murray teki joukkueelleen kaikki kilpailut huomioiden 14 maalia. Hän pelasi yhteensä 38 ottelussa, joten Brightonin tasoisen seuran hyökkääjälle tuo on erittäin komea lukema.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom