Advertisement

Muuntunut koronavirus riivaa Britanniaa – keskeytetäänkö Valioliiga-kausi? Gary Neville pitää ehdotusta täytenä hölynpölynä

Manchester United -legenda Gary Nevillen mukaan on täyttä hölynpölyä ehdottaa Valioliigan keskeyttämistä, vaikka Britanniassa leviää tällä hetkellä muuntunut koronavirus, joka on johtamassa nykyistä ankarampiin rajoituksiin.

Valioliiga oli aiemmin tänä vuonna keskeytettynä maaliskuusta kesäkuuhun, mutta Neville ei usko saman tapahtuvan toistamiseen.

– Tämä ensimmäinen lukitus oli ankara. Viruksesta oli tuolloin paljon epävarmuutta ja ahdistusta, se oli jokaisen elämässä jotain aivan uutta, Neville sanoi Sky Sportsilla.

– Sen jälkeen, kun pelit jatkuivat, Valioliiga on tehnyt hyvää työtä. Etenkin se tapa, jolla he ovat suorittaneet turvallisen paluun.

– Nyt on täyttä hölynpölyä, jos jalkapalloa edes ehdotetaan keskeytettäväksi. Monilla pelaajilla on ollut koronavirus, mutta jalkapallon on jatkuttava.

Viime viikolla Valioliigassa tehtiin pelaajille ja seurojen henkilökunnalle yhteensä 1569 koronavirustestiä, joista vain seitsemän oli positiivisia. Voidaankin todeta, että koronavirus on Valioliigassa [ainakin tällä hetkellä] hyvin hallinnassa.