Advertisement

Nähdäänkö Joel Pohjanpalo ensi kaudella Valioliigassa? Suomalaishyökkääjä paljasti: ”kyselyitä on tullut”

Suomalaishyökkääjä Teemu Pukki ihastutti viime kaudella Valioliigassa, mutta Norwichin putoamisen myötä Pukki-Partya ei ensi kaudella ole luvassa valioliigaviheriöillä.

Pukkia huhuttiin alkukesästä milloin mihinkin valioliigaseuraan, mutta sittemmin huhut ovat laantuneet ja tällä hetkellä näyttää vahvasti siltä, että suomalaishyökkääjä jatkaisi uraansa Kanarialinnuissa myös ensi kaudella.

Valioliigassa saatetaan kuitenkin myös ensi kaudella nähdä suomalaispelaaja kasinolla, sillä Saksan 2. Bundesliigassa viime kaudella kovaa jälkeä tehnyt Joel Pohjanpalo paljasti tällä viikolla MTV-uutisille saaneensa kyselyitä Englannin Valioliigassa pelaavilta seuroilta. Huuhkajien Kansojen liigan otteluihin valmistautuva Pohjanpalo myönsi samalla, että pelaaminen Englannissa houkkuttelisi.

”Bundesliigasta ja Valioliigasta on tullut kyselyitä. Kyselyitä summista ja näin poispäin. Mitään konkreettista ei missään nimessä tällä hetkellä ole”, Pohjanpalo kertoi.

”Tottakai kaikki haluaisivat pelata Valioliigassa, ja sen takia me juuri tutkitaan, mitä vaihtoehtoja siellä olisi.”

25-vuotias Pohjanpalo on edustanut Leverkusenia vuodesta 2013 lähtien, mutta jatkuvat loukkaantumiset ovat riivanneet suomalaishyökkääjän uraa.

Pohjanpalo on pysynyt kasassa nyt pidempään kuin aikoihin ja se näkyi tilastoissa viime kauden lopulla. Tammikuussa Hamburger SV:hen lainattu Pohjanpalo tykitti 14 pelaamassaan ottelussaan huimat yhdeksän maalia.