Advertisement

Nähdäänkö tammikuussa huuhkajamaalivahdin siirto?

Huuhkajavahti Lukas Hradeckyn sopimuksesta on käynnissä viimeinen kausi Eintracht Frankfurtin kanssa. Tammikuun siirtoikkunan auetessa on myös mahdollista, että suomalainen saattaa vaihtaa maisemaa. Toki jatkosopimus nykyisenkin seuran kanssa on vielä mahdollinen. Mikäli sopimuksesta ei päästä pian yksimielisyyteen, saattaa Frankfurt haluta maalivahdistaan vielä jonkinlaisen korvauksen ja myydä Hradeckyn vielä tammikuun aikana.

Muun muassa toisen suomalaisen, Joel Pohjanpalon edustama Bayen Leverkusen on tiettävästi kiinnostunut suomalaisen maalivahdin palveluksista. Leverkusenin nykyinen ykkösmaalivahti Bernd Leno on jo pitkään ollut suurempien seurojen kiinnostuksen kohteena ja saattaa olla lähdössä seurasta tulevana kesänä. Hradecky olisi Leverkusenin seurajohdon mukaan täydellinen korvaaja Lenolle.

Hrdeckyn saama kiinnostus on huomioitu myös Frankfurtissa, joka on jo tutkinut vaihtoehtoja suomalaisen korvaajaksi. Saksalainen sanomalehti Bild on kertonut Frankfurtin olevan kiinnostunut muun muassa Bayern Münchenin kakkosmaalivahti Sven Ulreichista sekä Augsburgin Marwin Hitzista.


Huuhkajamaalivahdin osakkeet ovat olleet jo pitkään nousussa Saksan Bundesliigassa, mutta kiinnostusta on esiintynyt myös muualta. Portugalin suurseuran Benfican kerrottiin viime kesänä olleen kiinnostunut Hradeckysta. Tuleva sopimus tai siirto tulee olemaan suomalaisen kannalta erittäin tärkeä, sillä pelaaja on jo 28-vuotias. Hrdeckylle olisi erittäin tärkeää jatkaa maalivahtina suuressa roolissa. Pelaajaa houkuttelevat varmasti myös europelit. Mielenkiintoisia aikoja edessä myös huuhkajakannattajilla.