Advertisement

Nähdäänkö Zlatan sittenkin kesän MM-kisoissa? – “vaikea seurata sivusta muiden pelaamista”

Manchester Unitedia seuratasolla edustava jalkapalloikoni Zlatan Ibrahimovic on vihjaillut paluustaan maajoukkuepaitaan. 36-vuotias hyökkääjä lopetti maajoukkueuransa Ruotsin maajoukkueessa kesän 2016 EM-lopputurnaukseen. Zlatan on kuitenkin harkinnut paluuta maajoukkueeseen sen jälkeen, kun Ruotsi selvitti tiensä kesän MM-lopputurnaukseen.

“Minulla on ikävä maajoukkuetta. Kun on pelannut 20 vuotta joukkueessa, on vaikea seurata sivusta muiden pelaamista, Ibrahimovic sanoi taannoin Aftonbladetille.

“He ovat pelanneet hyvin, mutta on vaikeaa, kun ei itse pelaa.

Ruotsin maajoukkuevalmentaja Janne Andersson on saanut vastailla kysymyksiin legendan paluusta, kyllästymiseen saakka. Torstaina Andersson totesi, ettei ole kuullut Ibrahimovicilta mitään uutta.

“Minulle tilanne on sama kuin aiemmin, aivan kuten Pontus Wernbloomin ja muiden kohdalla, jotka ovat sanoneet “kiitos ei” maajoukkueelle. Jos he muuttavat mieltään, oletan, että kuulen heiltä asiasta, Andersson sanoi Aftonbladetin mukaan.

“Jos Zlatan tai kuka tahansa haluaa takaisin mukaan, hän voi erittäin mielellään ottaa yhteyttä minuun, Andersson ilmoitti.

Zlatan kärsi vakavan polvivamman viime keväänä. Ruotsalaishyökkääjä palasi tositoimiin marraskuussa, mutta vamma uusiutui ja hän on kuntouttanut itseään tapaninpäivästä alkaen. Ibrahimovic on pelannut tällä kaudella kaikki kilpailut mukaanlukien vain seitsemässä ottelussa, joissa hän on viimeistellyt yhden maalin.