Advertisement

Nämä neljä pelaajaa löytyvät Manchester Unitedin hankintalistalta

Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjaerin hankintalistalta löytyy neljä pelaajaa, jotka seura yrittää värvätä kesän siirtoikkunan aikana.

Norjalaisluotsi kertoi aiemmin tällä viikolla aikovansa ”hyödyntää” siirtomarkkinoita, joihin koronaviruspandemia todennäköisesti vaikuttaa.

Vaikka rahakkaiden siirtojen toteutumiseen kesän siirtomarkkinoilla ei uskota, haluaa United edelleen hankkia Dortmund-tähti Jadon Sanchon, jonka arvo on 120 miljoonaa puntaa.

Dortmundin seurajohto on aiemmin kertonut, että he ovat valmiita myymään Sanchon, mikäli englantilaishyökkääjä haluaa siirtyä.

Evening Standardin mukaan Sanchon lisäksi Unitedin hankintalistalta löytyy kolme nimeä: Jack Grealish, James Maddison ja Jude Bellingham.

Aston Villan Grealish ja Leicesterin Maddison ovat saman pelipaikan pelaajia, joista Villa-kapteenin hankinta tulisi hieman edullisemmaksi. Grealishin hintalappu on noin 60-70 miljoonan punnan luokkaa, kun taas Leicester pyytää Maddisonista tiettävästi noin 80 miljoonaa puntaa.

16-vuotias Bellingham on puolestaan yksi Englannin kirkkaimmista tulevaisuuden tähdistä, joka on pelannut tällä kaudella Englannin toiseksi ylimmällä sarjatasolla pelaavan Birminghamin riveissä.

Nuorukaisen perässä on useampi suurseura, mutta manchesterilaisseura on lyönyt kaikki korttinsa peliin saadakseen Bellinghamin allekirjoituksen.

United järjesti maaliskuussa Bellinghamille ja hänen perheelleen yksityiskierroksen seuran harjoituskeskus Carringtonissa, jossa he esittelivät superlupaukselle hulppeita tilojaan. Esittelykierrokseen osallistui myös managerilegenda Sir Alex Ferguson.

Aiemmin tässä kuussa kerrottiin, että Solskjaerilla on käytettävissään 150 miljoonaa puntaa kesän siirtomarkkinoilla. Edellä mainittujen pelaajien hankinnat tulisivat maksamaan selvästi tuota summaa enemmän, mutta siirtokassaan lisää täytettä toisi ainakin Paul Pogban myynti.