Advertisement

Nämä pelaajat Jamie Carragher ja Gary Neville varaisivat, jos jalkapallossa järjestettäisiin draft-tilaisuus – yksi pelaaja ylitse muiden

Entiset jalkapallolegendat, nykyiset Sky Sportsin asiantuntijat Jamie Carragher ja Gary Neville ovat nimenneet TOP-10 -listan pelaajista, jotka he valitsisivat joukkueeseensa, jos jalkapallossa järjestettäisiin draft-tilaisuus.

Draft-tilaisuudet ovat tuttuja Pohjois-Amerikasta, jossa niitä järjestetään vuosittain NHL:n, NBA:n, NFL:n ja MLB:n toimesta. Draftissa seurat varaavat numerojärjestyksessä maailman lupaavimpia pelaajia tietystä ikäluokasta.

Carragher ja Neville eivät varanneet vuorotellen, eivätkä he myöskään nimenneet pelaajia mistään tietystä ikäluokasta, vaan kaikki pelaajat olivat valittavissa. Kumpikin herroista ajatteli kuitenkin valinnoissaan myös tulevaisuutta, eikä pelkästään tätä hetkeä, joten siinä mielessä draftin tarkoitus pysyi hengissä.


Sekä Carra että Nev valitsivat molemmat “ykkösvaraukseksi” PSG:n tähtihyökkääjä Kylian Mbappen.

“Mielestäni hän on hyvin lähellä sitä, että hän olisi maailman paras pelaaja ja tämä tulee tapahtumaan seuraavan kahden tai kolmen vuoden aikana”, Liverpool-legenda Carragher perusteli valintaansa.

Yllättävää oli se, että Carragherin TOP-10 -listalta löytyi yhteensä “vain” kolme pelaajaa Liverpoolista, kun taas ManU-legenda Nevillen listalta Reds-pelaajia löytyi peräti viisi kappaletta.

“Uskon, että Liverpool on tällä hetkellä Valioliigan ja Euroopan paras joukkue, joten mielestäni valinnoissani ei ole mitään yllättävää”, Neville perusteli syitä sille, miksi hänen listallaan oli niin paljon Liverpool-pelaajia.

Carragherin ja Nevillen “draft-listat” näet alla olevista tviiteistä.