Advertisement

Nämä viisi pelaajaa Manchester United on valmis myymään kesän siirtoikkunan aikana

Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjaer on valmis myymään viisi pelaajaa kesän siirtoikkunan aikana.

Manchester Evening Standardin mukaan viiden pelaajan listalta löytyvät melko odotetut nimet: Phil Jones, Jesse Lingard, Andreas Pereira, Chris Smalling sekä Alexis Sanchez.

28-vuotias Jones on jäänyt tällä kaudella varamiehen varamieheksi, eikä vastuuta ole kertynyt kuin kahdeksassa ottelussa kaikki kilpailut mukaanlukien. Ensi kaudella peliaika tulisi pienenemään entisestään, joten on hyvinkin todennäköistä, että kulttipuolustaja vaihtaa maisemaa kesän aikana.


Keskikenttäpelaajat Lingard ja Pereira ovat saaneet tämän kauden aikana vastuuta käytännössä vain siksi, että loukkaantumiset ja kapea pelaajamateriaali ovat pakottaneet Solskajerin peluuttamaan heitä. Kummankaan pelaajan taso ei yksinkertaisesti vain riitä Valioliigan kärkipään joukkueeseen, joten molempien myyminen on ainoa oikea vaihtoehto.

Smalling ja Sanchez ovat kumpikin pelanneet tämän kauden lainalla Italiassa, eikä Solskjaerilla ole ollut heitä ikävä. Kumpikaan ei mahtuisi tällä hetkellä Unitedin avauskokoonpanoon, joten on hyvin todennäköistä, että ainakin Smalling jatkaa uraansa myös ensi kaudella AS Romassa. Sanchezin myyminen on mahtipontisen palkan vuoksi äärimmäisen vaikeaa, mutta Kiinasta tai Yhdysvalloista saattaisi löytyä ostaja.

Transfermarktin siirtomarkkina-arvojen mukaan United tulisi tienaamaan näistä viidestä pelaajasta yhteensä noin 72,5 miljoonaa euroa, mikäli he saavat kaikki kaupaksi.