Advertisement

Namanja Maticin mukaan ongelmia joukkueen ja Mourinhon välillä ei ole – “Unitedin pukuhuone on yhtenäinen”

Manchester Unitedin alkukausi on ollut erittäin vaiherikas. Matkaan on mahtunut pettymyksen täyteisiä tappioita ja vastaavasti loistavia voittoja. Joukkue on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla seitsemän, mutta neljän kärki häämöttää jo viiden pisteen päässä. Alkukaudesta joukkueen managerille Jose Mourinholle on vaadittu potkuja monestakin eri suunnasta, mutta portugalilainen jatkaa yhä joukkueen managerina.

Viime aikoina on uutisoitu paljon myös siitä, että manageri olisi jo menettänyt pukuhuoneen luottamuksen itseensä. Joukkueen kokeneen keskikenttäpelaajan Nemanja Maticin mukaan tämä ei ole kuitenkaan tilanne. Hänen mukaansa pukuhuone on edelleen hyvin yhtenäinen.

“Me olemme kaikki hyvin yhtenäisiä”, serbialainen kertoi.

“Voittaessamme olemme yhtenäisiä ja hävitessämme olemme yhtenäisiä.”

“Se mitä media kirjoittaa, ei ole totta. Me teemme todella kovasti töitä ja jatkamme näin myös jatkossa. Manchester Unitedin nimi velvoittaa olemaan ammattilainen, sekä yrittämään kaikkensa tilanteen kääntämiseksi mahdollisimman nopeasti. Juuri näin me olemme myös toimimassa.”

United otti viime viikonloppuna jo toisen perättäisen voiton, kun se kaatoi lisäajalla Bournemouthin 1-2 vieraskentällä. Samalla joukkueen tappiottomien otteluiden putki venyi jo neljään otteluun. Näistä United on voittanut kolme ja pelannut kerran tasan.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom