Advertisement

Napoli kiinnostunut Trippieristä

Euroopan suuret sarjat alkavat lähestyä kauden loppua ja samalla lähestyvä kesä tuo luonnollisesti mukanaan jälleen uuden siirtoikkunan. Myös huhumylly alkaa jauhaa uutisia ja spekulaatioita ulos kiihtyvällä tahdilla.

Yhden raportin mukaan Italian suurseura Napoli olisi kiinnostunut Tottenham Hotspurin oikeasta laitapuolustajasta Kieran Trippieristä. Trippierin ohella viime kesän MM-kisoissa säväyttänyt PSV Eindhovenin meksikolainen laitahyökkääjä Hirving Lozano olisi niin ikään Napolin kesän ostoslistalla.

Näille huhuille potkua antaa nyt Napolin manageri Carlo Ancelotti. Hän myöntää, että seura on kiinnostunut molemmista pelaajista. Vielä on kuitenkin hyvin aikaista puhua edes siirtoneuvotteluista.


“Voin sanoa vain, että he ovat molemmat pelaajia, joita arvioimme”, Ancelotti totesi Sky Sportsin mukaan. “Joten, ollakseni rehellinen, voin vahvistaa ainoastaan sen, että arvostamme näitä pelaajia. Nyt meidän täytyy analysoida heitä tarkemmin.”

Trippier on ollut Tottenhamin ykkösvaihtoehto oikean pakin tontille siitä lähtien, kun seura myi Kyle Walkerin Manchester Cityyn kesällä 2017. Tällä kaudella Trippierin otteet eivät kuitenkaan ole olleet samalla huipputasolla kuin aiemmin. Kun nuori Kyle Walker-Peters tekee vahvaa nousua edustusjoukkueeseen, saattaa Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levy olla jälleen kerran kiinnostunut myymään halvalla hankkimansa pelaajan kalliilla eteenpäin. Trippier saapui Tottenhamiin vuonna 2015 noin kolmen ja puolen miljoonan punnan siirtosummalla Burnleysta.

 

METSÄSTÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. BETSSON TARJOAA KILPAILUN, JOSSA VOI METSÄSTÄÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. VOITTAJALLE TARJOLLA JOPA 1000 EUROA!