Advertisement
" "

Nathaniel Clyne innoissaan loppukaudesta Bournemouthissa

Liverpoolista Bournemouthiin lainalle siirtynyt oikea laitapuolustaja Nathaniel Clyne sai viikonloppuna välittömästi debyyttinsä uudessa seurassaan. Clyne pelasi täydet minuutit Bournemouthin hävitessä FA Cupin kolmannella kierroksella Brightonille lukemin 3-1. Hän sai kuitenkin valmentaja Eddie Howelta kehuja esityksestään.

“En ole rehellisesti sanottuna juuri ehtinyt edes nähdä häntä. Hän vain saapui otteluun ja pelasi”, Howe totesi The Independentin mukaan. “Ei olisi voinut arvata, että tänään oli hänen ensimmäinen pelinsä. Meillä ei ole mitään epäilyksiä hänen suhteensa. Hänen kokemuksensa tulee olemaan elintärkeää.”

Bournemouthilla nousi tarve uudelle laitapuolustajalle kapteeni Steve Francisin kärsittyä loppukauden mittaisen loukkaantumisen. Clynestä he löysivät vaihtoehdon, jolla on huomattavasti kokemusta niin Valioliigasta kuin Englannin maajoukkueestakin.

Clyne on kärsinyt pitkään selkävaivoista, mutta ollut viime aikoina pelaamatta myös terveenä. Liverpoolissa hänen edelleen ovat nousseet nuoret Trent Alexander-Arnold sekä Joe Gomez. Tilanne on uudenlainen Clynelle, mutta hän on innoissaan loppukauden näkymistä.

“Olen iloinen että pääsin pelaamaan 90 minuuttia. Odotan innolla loppukautta”, Clyne hehkutti. “Olen mennyt puolitoista kautta ilman säännöllistä peliaikaa, mikä on outoa minulle sillä olen tottunut pelaamaan paljon. Sain tämän mahdollisuuden ja toivottavasti voin pelata niin paljon kuin mahdollista ja pysyä terveenä.”

Clyne sanoo turhautuneensa kohteluunsa viime aikoina Liverpoolissa.

“Se on hyvin turhauttavaa, kun tietää olevansa terveenä ja pystyvänsä pelaamaan. Sitten kun ei kuitenkaan pääse kentälle, se on pettymys”, hän jatkoi. “Mieluummin vain lähtisin ja löytäisin uuden seuran joka antaisi minulle peliaikaa. Siksi olen täällä.”