Advertisement

Nathaniel Clynen paluun jälkeen Liverpoolilla on kolme vaihtoehtoa oikeaksi pakiksi, kertoo Jürgen Klopp

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp uskoo, että Nathaniel Clynen paluu täyteen pelikuntoon varmistaa erittäin miellyttävän tilanteen joukkueen oikeiden pakkien suhteen. Clynen lisäksi joukkueessa pelaavat Joe Gomez ja Trent Alexander-Arnold, jotka ovat saaneet tällä kaudella säännöllisesti peliaikaa oikean laitapuolustajan roolissa.

Clyne on menettänyt loukkaantumisen vuoksi koko alkukauden. Nuoret englantilaispelaajat, vasta 20-vuotias Gomez ja 19-vuotias Alexander-Arnold ovat paikanneet Clynen poissaoloa mallikkaasti. Gomez on pelannut kauden aikana 20 ja Alexander-Arnold 10 Valioliigaottelua. Alexander-Arnold on iskenyt myös yhden Valioliigamaalin.

”Clyne on selvästi kaivannut jalkapalloa. Hän rakastaa sitä. Takana on pitkä aika. On hullua, kuinka pitkään hänen toipumisensa on kestänyt, eikä kukaan voi kuvitella sitä, mutta on hyvä saada hänet takaisin”, Klopp kertoo Liverpool FC:n verkkosivuilla.


Saksalaismanagerilla totisesti riittää valinnanvaraa, kun Clyne tulee täyteen pelikuntoonsa.

”Kaikki kolme eivät voi valitettavasti pelata. Laitapakkien kanssa se on aina vähän vaikea tilanne. Jotkut voivat pelata myös useammalla pelipaikalla. Se on melko erityistä – joko pelaat tai et ole ollenkaan osallinen. On totta, että Clyne tarvitsee hieman aikaa, mutta hän vaikuttaa todella hyvältä”, Klopp sanoo.

”Alexander-Arnold teki, mitä teki, ja tämä on ensimmäinen kerta, kun hän aloitti kolme ottelua peräkkäin. Uskon, ettei hän ajatellut voivansa tehdä niin. Southamptonissa hän oli ehkä hieman syrjässä, mutta meillä ei ollut mahdollisuuksia muutoksiin, joten hänen täytyi aloittaa myös Portoa vastaan ja hän pelasi erinomaisesti”, Klopp kommentoi.

Klopp sanoo, että myös Gomez on hyvin tärkeä pelaaja Liverpoolille ja on hienoa, että hän jälleen takaisin joukkueen vahvuudessa. Loppukauden mielenkiintoisia kysymyksiä on, miten peliaika jakautuu kolmikon kesken.

”Clyne on todella hyvä jalkapalloilija. Kun hän on täysin kunnossa, meillä on miellyttävä tilanne kyseiselle pelipaikalle”, Klopp toteaa.