Advertisement

Neljännesvälierät pyörähtävät käyntiin – Ranska upottaa yksinäisen Messin

Yhden välipäivän jälkeen jalkapallon MM-kisat jatkuvat kahdella erittäin mielenkiintoisella neljännesvälieräkamppailulla.

Päiväottelussa kohtaavat mestarisuosikit Ranska ja Argentiina, ja iltaottelussa Uruguay taistelee puolivälieräpaikasta Portugalia vastaan.

Ennakko-odotukset molempiin otteluihin ovat vähämaaliset, mutta me uskomme, että maaliverkko pöllyää tänään.

Ranska-Argentiina

Ennakkoon kenties se mielenkiintoisin neljännesvälieräottelu. Molempia joukkueita kaavailtiin ennen kisoja mestariksi, mutta toisen joukkueen matka kohti himoittua kultaa katkeaa jo tänään.

Ranska teki omassa alkulohkossaan tarvittavan ja eteni jatkopeleihin lohkovoittajana. Joukkueen peli ei ole vielä tähän mennessä vakuuttanut, mutta on hyvinkin mahdollista – ja jopa todennäköistä – että taso nousee samalla kun vastus kovenee ja panokset kasvaa.

Argentiina eteni jatkoon vaivoin. Surkeat peliesitykset Islantia ja Kroatiaa vastaan eivät luvanneet hyvää lohkon viimeiseen otteluun Nigeriaa vastaan, mutta kaikesta huolimatta Argentiina venyi ottelussa pakkovoittoon Marcos Rojon viime hetkien maalilla.

Ranskan pelaajamateriaali on huomattavasti laadukkaampi kuin Argentiinan, eikä joukkue ole riippuvainen yhdestäkään pelaajastaan yhtä paljon kuin Argentiina on Lionel Messistä. Juuri tämän takia Ranska on otteluun suuri suosikki.

Mikäli Ranska pelaa joukkueena eikä pelaaminen mene hyökkäyspään taitureiden yksin yrittämiseksi, tulee Argentiina jäämään ottelussa jyrän alle.

Ottelusta on ennakkoon povailtu tarkkaa ja vähämaalista ottelua, mutta me uskomme, että maaliverkko pöllyää vähintään kolme kertaa ja Ranska tulee ottelun klaaraamaan.

Betsson tarjoaa kohteesta ”Ranska voittaa + yli 2.5 maalia” kerrointa 4.95, joka on oivallinen pelikohde. Pääset pelaaman sen tästä.

Uruguay-Portugali

Illan päätösottelussa kohtaavat Uruguay ja Portugali. Uruguay voitti alkulohkonsa puhtaalla pelillä, eikä joukkue ole päästänyt turnauksessa vielä maaliakaan. Hyökkäyspään kaksikko Edinson CavaniLuis Suarez saivat alkulohkon päätösottelussa Venäjää vastaan nimensä maalintekijätilastoihin, joka kasvatti varmasti kummankin itseluottamusta.

Portugali oli lopulta yllätävän tiukoilla alkulohkossaan. Avausottelun 3-3 -tasapeli Espanjan kanssa on tähän mennessä ollut joukkueen paras ottelu. Otteluissa Marokkoa ja Irania vastaan Portugali oli ajoittain jopa helisemässä, eikä putoaminen jatkosta ollut kovinkaan kaukana. Cristiano Ronaldo on lähes yksinään kannatellut joukkuetta tähän mennessä, joten myös muiden tähtipelaajien olisi viimeistään nyt nostettava tasoaan.

Ottelussa ei oikeastaan kumpikaan joukkue ole suosikin asemassa. Tasapeli ei olisi ottelusta kovinkaan suuri yllätys, eikä rangaistuspotkukilpailukaan välttämättä kovin kaukana ole. Uskomme kuitenkin siihen, että nollaa nollaa ei tällä kertaa nyhjätä, vaan molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa varsinaisella peliajalla.

Betsson tarjoaa ”molemmat joukkueet tekevät maalin” kohteesta kerrointa 2.33, joka on ylikerroin. Pääset pelaamaan kohteen kiinni tästä.

Betsson tarjoaa futisjännäreille mahdollisuuden kokeilla vedonlyöntiä riskittä – lue lisää Betssonin riskittömästä vedosta ja mahdollisuudesta voittaa jopa 2 500 € tästä.