Advertisement

Nemanja Maticin mukaan Unitedin kausi ei pelastu, vaikka seura voittaisi FA Cupin

Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Nemanja Maticin mukaan seuran kausi ei ole ollut menestyksekäs. Tilanne ei muuttuisi, vaikka seura voittaisi FA Cupin. United eteni FA Cupin välieriin Tottenhamia vastaan kaatamalla Brightonin 2-0. United on Valioliigassa tällä hetkellä toisena, mutta Mestaruus on karannut joukkueen käsistä aikapäiviä sitten. Mestarien liigassa Sevilla tiputti joukkueen ensimmäisellä jatkokierroksella.

”Jos sinulla on neljä kilpailua tällä kaudella ja voitat niistä yhden, se ei ole minusta tarpeeksi. Sinun on aina tehtävä parhaasi”, Matic kertoi.

”Valioliigassa neljän joukkoon pääseminen ei ole täydellistä. On kuitenkin hyvä pelata Mestarien liigassa ensi kaudella.”

”Jos voitat FA Cupin, en voi sanoa kauden olleen menestyksekäs. Se on kuitenkin hyvä kausi.”

United sai hieman yllättäen Maticin Chelseasta viime kesänä. Matic on ollut joukkueen keskikentän selkäranka läpi kauden loistavilla otteillaan. Brightonia vastaan pelaaja onnistui myös maalinteossa. Joukkueen manageri Jose Mourinho on kerännyt hyvin paljon kritiikkiä osakseen. Matic kertoo haasteista, joita pelaajat kohtaavat Mourinhon alaisuudessa.

”Hän on erityinen, koska hän haluaa voittaa aina. Sen näkee kun häviämme ottelun. Hän ei voi hyväksyä sitä. Luultavasti tämän takia hän on voittanut yli 20 pokaalia uransa aikana.”

”On vaikeaa työskennellä hänen kanssaan, sillä hän haluaa aina enemmän ja enemmän. Vaikka voittaisit liigan, hän haluaa voittaa seuraavalla kaudella uudestaan. Hän on tällainen ja pelaajien on oltava valmiita siihen.”

Lähde: Skysports

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom