Advertisement

Neuvottelut Thibaut Courtoisin siirrosta Real Madridiin toistaiseksi jäissä

Real Madridin ja Chelsean väliset neuvottelut Thibaut Courtoisin siirrosta Madridiin ovat toistaiseksi jäissä. Syynä tähän on Chelsean halu löytää maalivahdille ennen tämän siirtoa pätevä korvaaja. Chelsea vaikuttaisi kuitenkin olevan avoin belgialaisen siirrolle.

Sky Sports News kirjoitti aiemmin, että Evertonin Jordan Pickford olisi Chelsean ykköstoive belgialaisen korvaajaksi. Evertonin kerrotaan kuitenkin tarjoavan maalivahdilleen uutta sopimusta, eikä vaikuta halukkaalta päästämään englantilaista toisaalle.

Courtoisilla on käynnissä sopimuksensa viimeinen kausi. Chelsean uskotaan haluavan 32 miljoonaa puntaa, joka valittiin MM-kisojen parhaaksi maalivahdiksi. Summa on reilut puolet pienempi, kuin mitä Liverpool maksoi brasilialaisvahti Alisson Beckeristä. 

Leicesterin Kasper Schmeichel sekä Arsenalin Petr Cech on yhdistetty huhuissa myös lontoolaisseuraan. Courtois on itse kertonut kaipaavansa lähemmäs Madridissa asuvia lapsiaan, eikä tästä huolimatta ole vielä allekirjoittanut uutta sopimusta. Belgialainen on kuitenkin kertonut myös, pitävänsä kaikki vaihtoehdot avoimina.

Chelsea hankki riveihinsä jo veteraanimaalivahti Robert Greenin. 38-vuotias maalivahti on tiettävästi kuitenkin seuran kolmosvaihtoehto tulevalla kaudella.

Lähde: Sky Sports

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom