Neville povaa hienoja aikoja Luke Shaw’lle – ”Minulla ei ole epäilystäkään hänen lahjakkuudestaan”

Manchester United sai perjantaina valioliigakauden avausottelussa Leicesteriä vastaan hyvin poikkeuksellisen voittomaalin tekijän. Laitapuolustaja Luke Shaw vei Unitedin 2-0 johtoon ottelussa 83. minuutilla ja kyseinen maali jäi lopulta ottelun voittomaaliksi, kun Jamie Vardy kavensi lisäajalla loppunumeroiksi 2-1.

Manchester Unitedin entinen laitapuolustaja Gary Neville povaa loistavaa tulevaisuutta nuorelle englantilaiselle, jota on kritisoitu pitkin viime kautta muun muassa hänen kunnostaan. Pelaaja on hieman tukevamman oloinen ja itse on kertonut omaavansa Wayne Rooneyn vartalotyypin.

”Olemme nähneet useita nuoria englantilaisia pelaajia, joista useammat ovat olleet Arsenalissa. Kun ajattelee Alex Oxlade-Chamberlainia, Theo Walcottia, Kieran Gibbsia, Jack Wilshereä sekä myös Ross Barkleya, heillä on potentiaalia ja lahjakkuutta ja heillä kyse on ollut lähinnä siitä, kypsyvätkö he todellisiksi pelaajiksi”, Neville kommentoi Sky Sportsille.

”Näitä samoja kysymyksiä kysytään yhä Luke Shaw’n kohdalla. Minulla ei ole mitään epäilyksiä hänen lahjakkuudestaan tai potentiaalistaan. Hän on vasen laitapuolustaja ja kunnossa ollessaan hän pelaa hyvin ja on itsevarma.”

”Manchester United on kova paikka pelata. Sinun on oltava valmis jokainen minuutti ja aivan jokaisena päivänä. Ei vain otteluissa. Sinulla on oltava riittävän vahva henkisesti.”

Shaw osoitti Leicester-ottelussa, että häneltä löytyy henkistä kovuutta. Maali jonka hän teki, oli hänen uransa ensimmäinen nykyisessä seurassaan. Tuo ottelu antaa hänelle varmasti mahdollisuuden pelata säännöllisemminkin. Hänen on oltava valmis käyttämään saamansa mahdollisuudet maksimaalisesti hyödykseen.