Advertisement

Neville tukee Emeryn filosofiaa – “Hänen on pidettävä siitä kiinni”

Arsenalin uuden valmentajan Unai Emeryn kausi ei ole lähtenyt käyntiin voitokkaasti tulosten valossa. Espanjalainen on kuitenkin pyrkinyt muuttamaan Arsenalin filosofiaa suuresti ja se on pannut merkille myös Manchester Unitedin entinen puolustaja Gary Neville. Emery on saanu jo Manchester Citylle ja Chelsealle kärsittyjen tappioiden jälkeen jopa yllättävän paljon kritiikkiä. Neville ei pysty ymmärtämään tätä.

“Idean toteutus ei ole vielä onnistunut. Jos kuitenkin ensiksikin katsotaan puolustus ideaa, jota Unai Emery on selvästi työstänyt, en usko nähneeni vastaavaa kymmeneen vuoteen. Luultavasti sen jälkeen, kun Tony Adams, Martin Keown, Emmanuel Petit ja Patrick Viera poistuivat seurasta.”

“He eivät aina onnistu siinä. Itseasiassa he epäonnistuvat melko usein, mutta idea, jota valmentajat selvästi työstävät on olemassa.”


“Periaatteet ovat olemassa ja minusta se on suuri muutos. Se on suuri askel eteenpäin ja jos olisin Unai Emery näiden kahden ottelun jälkeen, ottaisin niistä mukaan positiiviset asiat. Se mihin puolustusnelikko on päätymässä muun joukkueen kanssa on lähellä. Minusta se on jo menestys.”

Lähde: Sky Sports

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom