Advertisement

Newcastle ja Inter yhteisymmärrykseen Lazaron siirrosta – siirto henkilökohtaisia sopimusehtoja vaille valmis

Kuva: TT, Italy Photo Press

Isoimpien Valioliigajättien ottaessa otsikot haltuunsa tammikuun siirtoikkunan osalta, on Newcastle omassa rauhassaan viritellyt siirtoa Interin Valentino Lazarosta. 23-vuotias itävaltalaispelaaja on jäänyt Interin riveissä vähäiselle peliajalle Antonio Conten saavuttua raitapaitojen peräsimeen.

Calciomercaton Gianluca Di Marzion mukaan seurat ovat päässeet yhteisymmärrykseen hyökkäävän keskikenttäpelaajan loppukauden lainasta, joka sisältää osto-option lainan jälkeen. Pelaajan agentti on tietojen mukaan tällä hetkellä Englannissa neuvottelemassa sopimuksen yksityiskohdista.


Newcastle on Allan Saint-Maximinin reisivamman takia hakemassa vahvistusta hyökkäyskalustoonsa tammikuun siirtoikkunan aikana. Myös maalinteko on ollut joukkueelle varsin vaikeaa ja 13. sarjassa majaileva Newcastle on 22 ottelussa osunut puiden väliin vain 21 kertaa. Näistä 10 on syntynyt puolustajien toimesta.

Lazaro olisi oiva lisä Steve Brucen rosteriin, hänen kyetessä pelaamaan monilla eri pelipaikoilla. Kuitenkin pääasialliseksi pelipaikaksi hänelle on muodostunut oikean laitahyökkääjän paikka. Lazaron lisäksi Newcastlen on huhuttu tekevän tarjouksen Hullin riveissä Mestaruussarjassa loistaneesta Jarrod Bowenista. Bowen on tehnyt tällä kaudella vakuuttavat 17+5 tehot Mestaruussarjassa.