Advertisement
" "

Newcastle matkustaa Manchester Cityn vieraaksi Etihad Stadiumille

Lauantain valioliigakierros päättyy Manchester Cityn ja Newcastlen väliseen kamppailuun.

Kotijoukkue Manchester City aloitti kautensa kahdella voitolla, mutta joutui viime kierroksella tyytymään 1-1 -tasapeliin Wolvesin vieraana. City hallitsi tuotakin ottelua mielin määrin, ainoastaan maalinteko tökki. Kaivelemaan jäi varmasti myös Wolvesin maali, jonka puolustaja Willy Boly teki kädellään.

Newcastlen kauden alku on ollut sysimusta. Kolmen kierroksen jälkeen joukkueen pistesarake on karttunut ainoastaan yhdellä pisteellä. Keskiviikkona harakoiden lento päättyi myös Carabao Cupissa, kun Mestaruussarjassa pelaava Nottingham lisäsi Newcastle-manageri Rafa Benitezin tuskaa 3-1 -kotivoitolla.

Pep Guardiolan ryhmä tulee varmasti viime viikonlopusta sisuuntuneena lauantain kotiotteluun ja Newcastlelle voitaneen povata erittäin hikistä iltapuhdetta. Alkukauden perusteella harakoilla ei ole ottelussa mitään palaa ja mikäli Newcastlen bussi romuttuu aikaisessa vaiheessa voidaan Etihadilla nähdä lauantai-iltana erittäin rumat loppunumerot.

Joukkueet kohtasivat viime kaudella kahdesti, jotka molemmat päättyivät Cityn voittoon. Etihadilla ottelu päättyi 3-1 ja St James’ Parkilla 1-0.

Manchester Cityltä sivussa ottelusta ovat kakkosmaalivahti Claudio Bravo, puolustajat Danilo ja Eliaquim Mangala sekä keskikenttäpelaaja Kevin De Bruyne.

Newcastlelta sivussa ovat keskikenttäpelaaja Isaac Hayden ja toppari Florian Lejeune. Kapteeni Jamaal Lascellesin, puolustaja Javier Manquillon ja keskikenttäpelaaja Jonjo Shelveyn sekä Matt Ritchien pelaaminen ottelussa on vielä epävarmaa.

Manchester Cityn ja Newcastlen välinen ottelu käynnistyy lauantai-iltana kello 19.30.