Advertisement

Newcastle matkustaa Stamford Bridgelle Chelsean vieraaksi

Lauantain valioliigakierroksen viimeisessä ottelussa Chelsea saa Stamford Bridgelle vieraaksi Newcastlen.

Sarjassa neljäntenä oleva Chelsea on pelannut viime aikoina hieman alavireisesti, mutta onnistunut siitäkin huolimatta raapimaan pisteitä kiitettävällä tavalla. Mestaruusjuna on jo mennyt, joten loppukauden päätavoitteena on sijoittua neljän parhaan joukkoon joka toisi seuralle vuoden tauon jälkeen paikan Mestarien liigassa.

Chelsean puolustuspelaaminen on ollut koko kauden hyvissä uomissa, mutta tällä hetkellä hyökkäyspäässä on suuria ongelmia. Laadukkaille maalipaikoille ei päästä tarpeeksi usein, ja kun päästään, ei kukaan niitä käytä hyväkseen. Hyökkäyspeli on aivan liian paljon belgialaishyökkääjä Eden Hazardin varassa, eikä ihme, että Maurizio Sarri jahtaa kuumeisesti uutta hyökkääjää seuran riveihin.


Illan ottelussa vastaan asettuu Newcastle, joka puolustaa todella syvältä, joten helppoa maalinteko ei tule olemaan tänäänkään. Vain kaksi pistettä putoamisviivan yläpuolella oleva Newcastle on pelannut viime aikoina kuitenkin todella surkeasti, eikä olisi suuri yllätys mikäli yksi maali riittäisi Chelsealle kotivoittoon. Harakat ovat voittaneet viimeisestä yhdeksästä ottelusta vain yhden ja tehnyt näissä otteluissa vaivaiset neljä maalia.

Newcastlen manageri Rafa Benitezillä on käytössään todella kapea materiaali ja espanjalainen on jo pitkään huudellut hankintojen perään, mutta mitään ei näytä tapahtuvan. Perinteikäs brittiseura onkin tällä hetkellä vajoamassa vääjäämättä sarjaporrasta alemmas.

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella päättyi vaiherikkaidein tapahtumien jälkeen Chelsean 2-1 -vierasvoittoon. St James Parkilla pelatussa ottelussa Chelsea piti palloa peräti 81-prosenttisesti.

Chelsealta varmuudella sivussa ottelusta on Ruben Loftus-Cheek. Espanjalaishyökkääjä Alvaro Moratan pelikunto on vielä arvoitus.

Newcastlelta sivussa ovat Karl Darlow, Yoshinori Muto, Federico Fernandez sekä Jonjo Shelvey. Mohamed Diamen pelaaminen on epävarmaa.

Ottelu alkaa kello 19.30 ja voit seurata sitä tuttuun tapaan Viasat Jalkapallo-kanavalta tai Viaplayn suoratoistopalvelusta.

Kaipaatko lisäjännitystä otteluihin? Betssonin pelikohteet kaikkiin valioliigaotteluihin löydät täältä!