Advertisement

Newcastlen kapteenille pitkä jatkosopimus

Newcastle Unitedin kapteeni Jamaal Lascelles on allekirjoittanut seuran kanssa uuden kuuden vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Uusi sopimus pitää 24-vuotiaan keskuspuolustajan Newcastlessa kesään 2024 asti. Newcastle tiedotti asiasta tänään verkkosivuillaan.

”Olen todella innoissani – on hieno asia sitoutua Newcastleen pitkäksi aikaa,” Lascelles kommentoi sopimustaan. ”Se on oikeastaan kaikki mitä ikinä halusinkaan: pelata Valioliigassa loistavien kannattajien edessä. Nyt meidän pelaajina vain täytyy antaa faneille se mitä he ansaitsevat. Meidän täytyy parantaa esityksiämme ja tehdä tästä vieläkin erityisempää.”

Newcastlen kausi on alkanut hyvin alavireisesti. Kymmenen ottelun jälkeen Newcastlen voittotili Valioliigassa on yhä avaamatta, saldon ollessa kolme tasapeliä ja seitsemän tappiota. Toiseksi viimeisenä olevan Newcastlen erottaa jumbosijaa pitävästä Huddersfieldistä vain parempi maaliero. Toisaalta putoamisviivan yläpuolelle matkaa on vain kaksi pistettä, joten aikaa kääntää kelkka on rutkasti. Carabao Cupista joukkue putosi heti ensimmäisessä ottelussaan sarjatasoa alempana pelaavalle Nottingham Forestille.

”Olen hyvin tyytyväinen, että Jamaal allekirjoitti uuden sopimuksen. Hän on seuran tulevaisuus ja henkilö joka todella välittää,” iloitsi puolestaan Newcastlen manageri Rafael Benitez. ”Hän on yhä nuori pelaajaksi, kapteeniksi ja keskuspuolustajaksi, joten puhumme pelaajasta jolla on loistava tulevaisuus. Normaalisti topparin huippuvuosien voidaan ajatella osuvan 28 ja 30 ikävuoden väliin, joten hänellä on vielä paljon aikaa kehittyä.”