Advertisement

Newcastlen luottotoppari loppukauden sivussa

Newcastle Unitedin keskuspuolustaja Florian Lejeune on loukkaantuneena loppukauden sivussa. Lejeune loukkasi polvensa lauantain Valioliiga-ottelussa Crystal Palacea vastaan ja hänet kannettiin paareilla ulos kentältä. Nyt vamma on paljastunut sen verran vakavaksi, ettei Lejeune enää tällä kaudella pelaa. Newcastle tiedotti asiasta tänään verkkosivuillaan.

”Lejeune on joutunut sivuun lopuista tämän kauden otteluista ja tarkempia päivityksiä hänen toipumisestaan annetaan sitten kun niitä on tarjolla”, Newcastlen tiedotteessa todettiin.

27-vuotiaan ranskalaisen kausi meni pitkälti pilalle loukkaantumisten vuoksi. Hän oli koko syyskauden sivussa pelikentiltä aiemman vakavan polvivamman vuoksi. Newcastlen tiedotteen mukaan tuo kesällä kärsitty vamma oli kuitenkin oikean jalan polvessa, kun taas tuore loukkaantuminen sattui vasempaan polveen, joten suoraa yhteyttä niillä ei ole.


Tuossa välissä toivuttuaan Lejeune oli kuitenkin manageri Rafa Benitezin ehdottomia luottomiehiä. Lejeune pääsi ensimmäisen kerran kentälle FA Cupin ottelussa Blackburnia vastaan 5. tammikuuta ja pelasi heti täydet minuutit. Sen jälkeen hän pelasi täydet minuutit myös 11 peräkkäisessä Valioliiga-ottelussa ennen lauantain ottelua, jossa loukkaantuminen sattui reilun tunnin pelaamisen jälkeen.