Advertisement

Newcastlen uusilla omistajilla kovat tavoitteet kesän siirtomarkkinoilla – Pochettino, Mertens, Cavani…..

Kuten kaikki jo varmasti tietävät, Newcastle on siirtymässä saudiomistukseen. Omistajanvaihdos on enää Valioliigan hyväksynnästä kiinni.

ESPN FC:n tietojen mukaan uusilla omistajilla on kovat tavoitteet ja seurassa on alkamassa suuri myllerrys, jos, ja todennäköisesti kun Valioliiga hyväksyy omistajanvaihdoksen.

Uudet omistajat hamuavat seuran ensi kauden manageriksi meritoitunutta valmentajaa, joka olisi todennäköisesti yksi heistä: Mauricio Pochettino, Massimiliano Allegri, Rafael Benitez tai Lucien Favre. Tottenhamin ex-manageri Pochettinon kerrotaan olevan seuran ykkösehdokas.

Parantaakseen heidän mahdollisuuksiaan houkutella seuran peräsimeen nimekäs manageri, on omistajien osoitettava tavoitteensa rekrytoida nimekkäitä pelaajia. Myös tätä ollaan jo työstämässä, sillä tulevat omistajat ovat jo aloittaneet yhteistyön Euroopan huippuagenttien kanssa. Tavoitteena on ensisijaisesti naarata Newcastlen riveihin nimekkäitä pelaajia, joiden sopimukset ovat päättymässä.

ESPN FC:n lähteiden mukaan uudet omistajat ovat jo olleet yhteydessä ainakin Napolin Dries Mertensin, PSG:n Edinson Cavanin sekä Chelsean Willianin agentteihin. Kolmikon sopimukset päättyvät kesällä, eikä jatkosopimuksia nykyisten seurojen kanssa ole luvassa.

Newcastlen omistajanvaihdos saanee sinettinsä toukokuun alkupuoliskolla, joten kesän siirtomarkkinoilla voidaan jo odottaa isoja liikkeitä Harakoilta.