Advertisement

Neymar loukkaantui pahannäköisesti – edessä pitkä sairasloma?

Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjä Neymar loukkaantui keskiviikkona Ranskan Cupin ottelussa Strasbourgia vastaan.

Brasilialainen koki kovia kaksinkamppailutilanteessa Strasbourgin keskikenttäpelaaja Moataz Zemzemin kanssa. Zemzemi potki Neymaria jaloille kolme kertaa lyhyen ajan sisään, joista viimeisin potku oli kohtalokas. Neymarin tasapaino petti ja hän astui pahan näköisesti oikean nilkkansa päälle. Pian tilanteen jälkeen hän joutui jättämään kentän ja poistui pukuhuoneeseen kyynelehtien.

Tarkemmat tutkimustulokset selviävät myöhemmin, mutta ensitietojen mukaan edessä voi olla pitkä sairasloma, koska osuma näytti tulleen samaan jalkaan, jonka hän mursi viime kaudella.

PSG:n kannalta loukkaantuminen tuli todella pahaan paikkaan, sillä vajaan kolmen viikon kuluttua edessä on Mestarien liigan pudotuspeliottelu Manchester Unitedia vastaan.

”Neymar on huolissaan, koska kyseessä on sama jalka [kuin viime vuonna] ja sama kohta jalasta, PSG-manageri Thomas Tuchel kommentoi pelin jälkeen.

”Tällä hetkellä minulla ei ole uutisia, hän on mennyt sairaalaan. Minun täytyy odottaa, että lääkäri antaa minulle uutisia Neystä.”

https://twitter.com/TazPhalora/status/1088197043686920192