Advertisement

NL: Suomelle voitto vajaamiehisestä Irlannista? 20 euroa Suomen voitolle tuo satasen!

Suomen jalkapallomaajoukkue kohtaa tänä iltana kello 19 alkavassa Nations Leaguen ottelussa Irlannin.

Helsingin Olympiastadionilla pelattava ottelu on Huuhkajille sekä mahdollisuus että uhka. Voitolla Huuhkajat siirtyisi lohkonsa kärkipaikalle ainakin hetkeksi, ja pystyisi antamaan lisäpainetta lohkon kärjessä majailevalle Walesille myöhäisillan vierasotteluun. Tappio voisi sen sijaan romuttaa haaveet lohkovoitosta ja noususta Nations Leaguen A-liigaan. Toisin sanoen, pisteitä on napsittava vähintään se yksi – mieluiten kolme – muuten lohkovoitto ei ole enää omissa käsissä.

Huuhkajien savottaa helpottaa kuitenkin se, että Irlannin maajoukkuetta on riivannut koronavirus ja useampi pelaaja on joutunut vetäytymään maajoukkuekomennukselta. Irlannin avauskokoonpanossa sunnuntaisessa Wales-ottelussa oli vain kuusi samaa pelaajaa, jotka olivat kentällä ensimmäisessä Suomi-ottelussa syyskuussa. Kokoonpanossakin oli vain kahdeksan samaa pelaajaa, joista peräti kolme on maalivahteja. Iso osa ykkösmiehistä on siis Irlannilta sivussa.

Suomen päävalmentaja Markku Kanerva sen sijaan kertoi ilouutisia ottelun alla. Huuhkajat pääsee lähtemään otteluun parhaalla mahdollisella miehistöllä, joten suosikista ei ole epäselvyyttä.

Syyskuussa Dublinissa pelatussa ensimmäisessä keskinäisessä ottelussa Suomi oli niukasti parempi sekä tuloksellisesti että pelillisesti, joten on vaikea ymmärtää vedonlyöntiyhtiöiden asettamia kertoimia illan otteluun [Suomen voittokerroin [email protected]NordicBet]. Nyt Suomella on vieläpä kotietu ja vastassa rajusti vajaamiehinen Irlannin joukkue, joten melko mukavalla ja turvallisen tuntuisella ololla pääsee lataamaan pelimerkit Suomen voitolle ylikertoimella.

NordicBet tarjoaa uusille asiakkailleen 100% ensitalletusbonuksen 100 euroon asti, joten voit tuplata voittosi ”talon piikkiin”.

Näin teet 20 eurolla satasen Suomen voittaessa:

  1. Luo pelitili NordicBetille TÄSTÄ.
  2. Talleta 20e ja saat bonuksen lunastettuasi heti 40e pelirahaa.
  3. Pelaa koko summa Suomen voitolle [kerroin uutisen julkaisuhetkellä 2.50].
  4. Suomen voittaessa pelikassasi saldo kasvaa peräti 100 euroon! Panos [40] x kerroin [2.50] = 100.

Kaikki pelaaminen on K18. Jos pelaat, pelaathan vastuullisesti. Kampanjan säännöt ja ehdot sekä NordicBetin yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa. Apua pelaamisen hallintaan ja lopettamiseen saat esimerkiksi riippumattomasta Peluuri.fi -palvelusta. BML Group Ltd:n toimintaa lisensoi ja sääntelee Malta Gaming Authority lisenssillä MGA/CRP/108/2004.