Advertisement

NL: Suomi-Bulgaria – lue kolme syytä, miksi Suomi voittaa ja nappaa 50 kerroin!

Suomen jalkapallomaajoukkueen pelit Nations Leaguessa jatkuvat tänään kello 19 kotiottelulla Bulgariaa vastaan.

Huuhkajat lähtevät otteluun suosikkina, ja lohkovoittoa ajatellen vain voitto kelpaa. Luettelimme alle kolme syytä sille, miksi Huuhkajat ottelun tulee voittaamaan. Lisäksi uutisen lopussa kerromme, miten voit lunastaa Huuhkajien voitolle hulppean 50.00 kertoimen!

1️⃣ Kotietu

Huuhkajien kotiottelussa nähdään ensi kertaa yleisöä sitten viime marraskuun Liechtenstein-ottelun, jolloin EM-kisapaikka varmistui. Kyseessä on myös ensimmäinen kerta, kun Huuhkajat pelaa faniensa edessä uudistetulla Helsingin Olympiastadionilla – tämä on joukkueelle valtava voimavara.

2️⃣ Materiaalietu

Vaikka jalkapallo on joukkuelaji, koostuu joukkue lopulta yksilöistä. Suomen päävalmentaja Markku Kanervalla on heittää kentälle Lukas Hradeckyn, Glen Kamaran, Teemu Pukin, Joel Pohjanpalon ja Fredrik Jensenin kaltaisia nimimiehiä, jotka pelaavat Euroopan huippusarjoissa, kun taas Bulgarian joukkue koostuu pääasiassa heidän kotimaansa pääsarjassa pelaavista pelaajista.

3️⃣ Henkinen kantti

Jos mietitään aikaa ennen Markku Kanevaa, tämä oli Suomen maajoukkueen suurimpia heikkouksia. Pikkumaat tuottivat jatkuvasti Suomelle vaikeuksia, eikä suosikin viitta sopinut joukkueen harteille. Kanervan alaisuudessa joukkueen henkinen kantti on kuitenkin noussut hurjasti, josta osoituksena viimeisimmät EM-karsinnat ja niistä raavittu historian ensimmäinen kisapaikka. Heikkoudesta on tullut vahvuus, ja nykyisin Huuhkajat pystyy lyömään Bulgarian kaltaisia maita rutiinilla.

Vedonlyöntiyhtiö NordicBet tarjoaa uusille asiakkailleen mahtavan kampanjan Huuhkajien Kansojen liigan otteluun. Avaamalla pelitilin NordicBetille, saat Suomen voitolle Bulgariaa vastaan korotetun 50.00 kertoimen! Lisäksi voit halutessasi lunastaa myös 100% talletusbonuksen 100 euroon asti.

Näin lunastat bonuksen:

  1. Avaa tili NordicBetille TÄSTÄ.
  2. Tee vähintään 10€ talletus. Voit lunastaa 100% talletusbonuksen 100€ asti.
  3. Saat 50.00 kertoimen Suomen voitolle Bulgariasta. Maksimipanos kohteessa 1 euro. Kertoimen korotettu osuus maksetaan bonusrahana 3x-kierrätysvaatimuksella.

Kaikki pelaaminen on K18. Jos pelaat, pelaathan vastuullisesti. Kampanjan säännöt ja ehdot sekä NordicBetin yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa. Apua pelaamisen hallintaan ja lopettamiseen saat esimerkiksi riippumattomasta Peluuri.fi -palvelusta. BML Group Ltd:n toimintaa lisensoi ja sääntelee Malta Gaming Authority lisenssillä MGA/CRP/108/2004.