Advertisement

Norwich jatkaa riehumistaan siirtomarkkinoilla – nyt haaviin tarttui keskikenttäpelaaja Arsenalista

Valioliigasta pudonnut Norwich on riehunut tällä viikolla siirtomarkkinoilla oikein kunnolla. Maanantaina seura tiedotti laitapuolustaja Bali Mumban hankinnasta, ja jatkoa siirtouutisille tuli heti tiistai-aamuna, kun jenkkihyökkääjä Sebastian Soto solmi seuran kanssa kolmivuotisen sopimuksen.

Eikä Norwichin pelaajahankinnat tähän jäänyt, sillä tiistai-iltana oli vuorossa jälleen uuden pelaajahankinnan esittely. Tällä kertaa haaviin tarttui Arsenalin nuori keskikenttäpelaaja Matthew Dennis.

18-vuotias Dennis solmi Kanarialintujen kanssa kaksivuotisen sopimuksen, joka ulottuu täten kesään 2022 asti. Dennis edusti Arsenalia kuusivuotiaasta lähtien, mutta ei onnistunut murtautumaan seuran edustusjoukkueeseen. Tällä kaudella hän pelasi yhteensä 16 ottelua sekä Arsenalin alle 18-vuotiaiden että 23-vuotiaiden joukkueessa.


“Olen todella innoissani. Rakastan tapaa, jolla Norwich pelaa jalkapalloa, ja pidän siitä, että päävalmentaja antaa nuorille pelaajille mahdollisuuksia”, Dennis sanoi Norwichin verkkosivuilla.

“Tunnen Josh Martinin, sillä pelasimme samanaikaisesti Arsenalissa. Hän on todella hyvä ystäväni ja nähdessäni hänet murtautumassa edustusjoukkueeseen, se antaa minulle luottamusta ja uskoa, että voin tehdä saman.”