Advertisement

Norwich kiinnitti englantilaislupauksen kolmivuotisella sopimuksella – ”Olen jopa ylittänyt tavoitteeni”

Valioliigaseura Norwich on kiinnittänyt englantilaislupaus Josh Martinin kolmivuotisella jatkosopimuksella, joka ulottuu kesään 2023 asti.

18-vuotias Martin siirtyi Arsenalista Norwichiin maaliskuussa 2019, ja on tähän mennessä pelannut sekä seuran alle 18-vuotiaiden että alle 23-vuotiaiden joukkueessa.

Laitahyökkääjänä viihtyvä Martin on kuitenkin noussut tämän vuoden puolella mukaan Norwichin edustusjoukkueen harjoitusrinkiin. Debyyttikin on ollut jo lähellä, sillä englantilaisnuorukainen nimettiin Kanarialintujen vaihtopenkille FA Cupin neljännen kierroksen otteluun Burnleya vastaan.

”Tuntuu siltä, kuin paineet olisi pudonnut pois harteiltani. Se [jatkosopimus] osoittaa seuran haluavan pitää minut tulevaisuudessa ja olen vain kiitollinen siitä, että olen osa edustusjoukkuetta”, Martin sanoi Norwichin verkkosivuilla.

”Tuntuu todella hyvältä saavuttaa yksi niistä asioista, jotka kuuluivat tavoitteisiini siirtyessäni Norwichiin. Olen jopa ylittänyt tavoitteeni, sillä alunperin halusin päästä pelaamaan alle 23-vuotiaiden joukkueeseen ja ansaita sinne uuden sopimuksen.”

Martinille aukeaa tällä kaudella vielä useampi paikka tehdä debyytti Norwichin edustusjoukkueessa, sillä Valioliigan on tarkoitus jatkua 17. kesäkuuta, ja FA Cupissa Norwich kohtaa Manchester Unitedin kesäkuun viimeisenä viikonloppuna.