Advertisement

Norwich saa vieraakseen Chelsean – jatkuuko Pukki-Partyt?

Kuva: TT, Ryan Browne

Lauantain valioliigakierros starttaa suomalaisittain erittäin mielenkiintoisella ottelulla, kun Teemu Pukin edustama Norwich kohtaa kotikentällään Chelsean.

Norwich aloitti kautensa vierastappiolla Liverpoolia vastaan, mutta avasi piste -ja voittotilinsä viime viikonloppuna kotikentällään Newcastlea vastaan. Teemu Pukki on ollut lähes pitelemätön kauden kahdessa ensimmäisessä ottelussa, sillä suomalaishyökkääjä on venyttänyt maaliverkkoa jo neljästi.

Chelsean kausi on alkanut heikosti. Lontoolaisseura on kerännyt kahdesta ensimmäisestä valioliigaottelustaan vain yhden sarjapisteen, jonka lisäksi joukkue kärsi tappion Super Cupissa Liverpoolia vastaan. Seuralegenda Frank Lampardin manageriura ei ole siis alkanut toivotulla tavalla.

Chelsealla on Carrow Roadilla hyvä sauma palata voittokantaan putoajakandidaatti Norwichia vastaan. Paperilla joukkueiden tasoero on valtaisa Chelsean hyväksi, mutta mikäli yleisö saa kotijoukkueen hurmokseen ja Pukin maalivire jatkuu, voidaan lauantain valioliigakierroksen avausottelussa nähdä yllätys.

Norwichilta sivussa ottelusta ovat Onel Hernandez, Josip Drmic, Timm Klose sekä Christoph Zimmermann.

Chelsealta sivussa ovat Ruben Loftus-Cheek sekä Callum Hudson-Odoi.

Vetovihje otteluun: Molemmat joukkueet tekevät maalin 1.57@Betsson. Kohteen pääset pelaamaan TÄSTÄ.