Advertisement

Norwichin urheilutoimenjohtaja ei hyväksy mahdollista putoamista mikäli Mestaruussarjaa ei pelata päätökseen: “Nousijat ja putoajat on ratkaistava kentällä”

Valioliigan jumbosijalla olevan Norwichin urheilutoimenjohtaja Stuart Webberin mukaan mahdollisuus nousta Valioliigaan tulisi hylätä, mikäli Englannin toiseksi ylimmän sarjatason, Mestaruussarjan, kautta ei pelata päätökseen.

Webber sanoo, että Norwich ei hyväksy tilannetta, jossa he pelaavat kauden päätökseen ja putoavat sarjaporrasta alemmas, ja samanaikaisesti Mestaruussarjaa ei pelata päätökseen ja joukkueita nostettaisiin Valioliigaan kauden keskeytymisvaiheen sarjataulukon perusteella.

Tällä hetkellä Mestaruussarjan suorissa nousupaikoissa Valioliigaan ovat kiinni Leeds ja West Bromwich.


“Emme voi hyväksyä tilannetta, jossa me pelaamme kaikki pelimme ja putoamme, mutta Mestaruussarjaa ei voidakkaan pelata loppuun ja silti sieltä nostetaan joukkueita, jotka eivät ole pelanneet kauden kaikkia pelejä”, Webber kertoi Sky Sportsille.

“Jokaisen joukkueen, joka nousee Mestaruussarjasta, on pelattava 46 tai 49 ottelua. Nousijat ja putoajat on ratkaistava kentällä, eikä sen ulkopuolella.”

Valioliigan on tarkoitus jatkua 12. kesäkuuta, mutta Mestaruussarjan jatkosta ei ole tehty vielä päätöstä.