Advertisement

Nouseeko Liverpool kuilun partaalta? Kymppi jatkopaikalle tuo yli satasen potin

Valioliigan mestaruuden käytännössä varmistanut Liverpool kohtaa keskiviikkoillan Mestarien liigan helmessä Atlético Madridin. Kotijoukkue tarvitsee klo 22 alkavassa ottelussa vähintään kahden maalin voiton varsinaisen peliajan puitteissa varmistaakseen paikkansa kahdeksan parhaan joukossa. (Kuva: TT)

Liverpool lähtee kotiotteluun 1X2-kerrointen valossa selvänä suosikkina. Kotivoitto palauttaisi rahat artikkelin kirjoitushetkellä 1,59-kertaisena, tasapeli 4,05-kertaisena ja vierasvoitto 6,75-kertaisena.

Historian valossa kotivoitto näyttää todennäköiseltä. Anfield on kohdellut Jürgen Kloppin suojatteja hyvin, sillä edellistä kotitappiota Anfieldin nurmelta joudutaan hakemaan syyskuulta 2018, jolloin Chelsea oli vahvempi EFL Cupissa maalein 2-1.

Atléticolle kärsityn avausosan tappion jälkeen meno on kuitenkin hyytynyt. Jordan Hendersonin loukkaannuttua Madridissa Liverpoolin paketti on hajoillut ajoittain todella pahasti, mistä kouriintuntuvin esimerkki saatiin nöyryyttävässä 3-0-vierastappiossa Watfordin vieraana Valioliigan 28. ottelukierroksella. Jobin postia tuo lisäksi ykkösmaalivahti Alissonin poissaolo loukkaantumisen johdosta.

Kauden tärkein ottelu

Liverpoolin tilanne ei kuitenkaan ole niin synkkä. Elintärkeä Henderson on palannut joukkueen täyteen harjoitusvahvuuteen ja on mahdollista että kapteeni nähdään kentällä keskiviikkona. Lisäksi tuoreessa muistissa on viime kevään ikimuistoinen 4-0-kotivoitto Barcelonassa kärsityn 3-0-vierastappion jälkeen.

Lisäksi Valioliigan mestaruuden jo ratkettua ja matkan katkettua FA Cupissa, Liverpool pystyy keskittämään ajatuksensa keskiviikkona odottavaan kauden tärkeimpään yksittäiseen otteluun.

Kymppi jatkopaikalle tuo yli 110 euron voiton

NordicBet tarjoaa Liverpoolin jatkopaikalle kertoimen 1,97. Uutena asiakkaana saat korotettua valitsemasi vedon kertoimen kuusinkertaiseksi, jolloin voitat kympin panoksella peräti 118,20 euroa. Lue alta ohjeet tarjouksen lunastamiseen ja huomioi, että jatkopaikan kerroin saattaa elää ennen ottelun alkua.

Miten käytän tarjouksen?

  1. Siirry kampanjasivulle ja lue tarjoukseen ja kierrätykseen liittyvät ehdot tästä linkistä. 
  2. Avaa pelitili kampanjasivulta “Avaa tili”-painikkeesta ja tee talletus. Muista käydä aktivoimassa bonus tilisi “Bonukset”-osiosta.
  3. Lyö koko 60 euron potti Liverpoolin jatkopaikalle kertoimella 1,97.
  4. Jos Pool menee jatkoon, voitat 10 euron sijoituksella 118,20 euroa (60 x 1,97).

Napppaa erikoistarjous talteen tästä. 

Kampanjakohtaiset säännöt ja ehdot voimassa. Bonus ja talletus tulee kierrättää yhteensä 10 kertaa vedonlyönnissä minimikertoimella 1,50 ennen kuin voitot voit kotiuttaa. Kaikki pelaaminen K18 ja jos pelaat, pelaathan vastuullisesti.