Advertisement

Nuno Espirito Santo ja Wolverhampton kolmen vuoden jatkosopimukseen

Wolverhampton Wanderersin Nuno Espirito Santo palkittiin tänään uudella jatkosopimuksella seuran kanssa. Portugalilaisluotsi johdatti oranssipaidat edelliskaudella Valioliigan seitsemännelle sijalle sekä Eurooppa-Liigan neljännesvälieriin, jotka takia hänelle sorvattiin uusi sopimus Molineuxille vuoteen 2023 asti. Nunon aikaisempi sopimus olisi kattanut vain tulevan Valioliigakauden.

Manageri kommentoi nauttivansa top-6 seurojen haastamisesta tulevalla kaudella ja kertoo myöhäisessä vaiheessa tulleiden hankintojen olevan osa tätä suunnitelmaa.

”Se on täysin normaalia jalkapallossa. Sitä tapahtuu jokaisen kauden aikana ja se tapahtui kuin nousimme Mestaruussarjasta. Pelaajat, jotka aloittivat meidän kanssamme, jolloin seuran kapteenina toimi Danny Batth. Emme unohda heitä ja ihmisiä, jotka ovat olleet mukana kolmen edelliskauden työnteossa ja menestyksessä.”


 ”Pelaajistomme on vaihtunut vuosien varrella. Asiat ovat muuttuneet ja joukkue on kehittynyt sekä kasvanut, joka on täysin normaalia. Kun uudet pelaajamme tulevat sisään odotusarvona on kehittää heitä paremmiksi, jotta he voivat auttaa joukkuetta. Seuramme pyrkii kasvamaan ja projekti etenee näin askel askeleelta. Joka päivä samalla kunnianhimolla, että tulemme olemaan tulevaisuudessa suurseura.”

Nunon miehistö aloittaa Valioliigaurakkansa huomenna maanantaina, kun se matkaa Sheffield Unitedin vieraaksi Bramall Lanelle. Ottelu alkaa klo 20 Suomen aikaa.