Advertisement

Nuoren italialaishyökkääjän aika Valioliigassa jäämässä lyhyeksi – agentti käy neuvotteluja paluusta kotimaahan

Kuva: TT, Craig Galloway

Everton-hyökkääjä Moise Keanin agentti Mino Raiola on ollut yhteydessä italialaiseura AC Milaniin keskustellakseen suojattinsa mahdollisesta tammikuun siirrosta.

Calciomercaton mukaan Raiola on tyytymätön Keanin kohteluun Evertonissa. Kesällä merseysidelaisseuraan siirtynyt 19-vuotias italialaishyökkääjä on aloittanut vain kahdessa tämän kauden valioliigaottelussa.


Viime viikonloppuna Evertonin manageri Marco Silva jätti Keanin kokonaan kokoonpanon ulkopuolelle Southampton-ottelusta, koska hyökkääjä saapui myöhässä joukkueen palaveriin.

Lähes 30 miljoonan euron siirtosummalla Evertoniin saapunut Kean ei ole tehnyt vielä yhtäkään maalia Evertonissa. Odotukset nuorukaista kohtaan olivat korkealla, sillä Kean iski viime kaudella Juventus-paidassa kuusi liigamaalia 13 pelaamassaan ottelussaan.

Squawkan Chris Smith on etsinyt syitä Keanin heikkoon alkuun Evertonissa. Smith analysoi Keanin dataa ja tuli siihen tulokseen, että Silva ei käytä italialaishyökkääjän kykyjä oikein, koska hän ei ole peluuttanut Keania oikeassa roolissa. Smithin mukaan Keanin tulisi toimia Evertonin tärkeimpänä maalintekouhkana keskushyökkääjänä, roolissa, jossa hän oli viime kaudella tehokkain ase Juventukselle.

Kean solmi Evertonin kanssa kesällä viisivuotisen sopimuksen, joka ulottuu kesään 2024 asti.

50€ ilmainen liveveto EM-kisojen avaukseen!