Advertisement
" "

Nuori Everton-pakki Kenny lainalle Schalkeen

Evertonin oikea laitapuolustaja Jonjoe Kenny siirtyy Saksan Bundesliigan Schalkeen loppukauden mittaisella lainasopimuksella. Schalke tiedotti hankinnasta tänään verkkosivuillaan.

Kuluneella kaudella 22-vuotias Kenny pelasi yhdeksän ottelua Valioliigaa Evertonin paidassa. Evertonissa oikean pakin tontti on kuitenkin vahvasti korvamerkitty Seamus Colemanille, joten säännöllisen peliajan hakeminen lainalla tuli Kennylle ajankohtaiseksi.

“Tämä on suuri mahdollisuus minulle, kun tulen uuteen maahan ja pääsen näyttämään kykyjäni, eritoten Schalken kaltaisessa suurseurassa”, Kenny kommentoi. “Schalke 04 on seura jolla on pitkä historia ja loistavat fanit. Olen iloinen, että olen täällä enkä malta odottaa, että pääsen vauhtiin joukkueen kanssa.”

Kenny liittyy alati kasvavaan joukkoon nuoria englantilaisia, jotka ovat lähteneet hakemaan läpimurtoa Saksasta. Hänen edeltäjinään on Jaden Sanchon, Reiss Nelsonin ja Ademola Lookmanin kaltaisia nimiä.

“Olemme hyvin iloisia, että olemme onnistuneet saamaan Jonjoe Kennyn FC Schalke 04:ään”, Schalken tiedotteessa sanottiin. “Tällä hankinnalla täytämme oikean laitapakin tontilla olleen aukon ja toteutamme yhden kesän tavoitteistamme.”

Kenny on parhaillaan Englannin alle 21-vuotiaiden maajoukkueen kanssa valmistautumassa viikonloppuna alkaviin EM-kisoihin. Hän liittyy Schalken harjoitusvahvuuteen kisojen jälkeen. Kenny oli mukana Englannin alle 20-vuotiaiden joukkueessa, joka voitti maailmanmestaruuden vuonna 2017.

Schalkea valmentaa tällä hetkellä myös Valioliigasta Huddersfieldin managerina tunnettu David Wagner.

 

METSÄSTÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. BETSSON TARJOAA KILPAILUN, JOSSA VOI METSÄSTÄÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. VOITTAJALLE TARJOLLA JOPA 1000 EUROA!