Advertisement

Nyt meni pahasti yli! Turhautuneet ManU-fanit hyökkäsivät seurapomon asunnolle ja uhkasivat tappaa hänet – manchesterilaisseura tuomitsi teon välittömästi

Kuva: TT, Jason Cairnduff

Valioliigajätti Manchester Unitedin faneilla alkaa olla mitta täynnä seurajohtoon. Old Traffordilla on viime aikoina osoitettu mieltä sekä seurapomo Ed Woodwardia että omistajaperhe Glazereita kohtaan. Tätä on jatkunut myös vierasotteluissa, jossa United-kannattajat ovat laulaen solvanneet sekä Woodwardia että Glazereita.

Nyt osalla kannattajista meni kuitenkin pahasti yli. Noin 20 ihmisen porukka saapui tiistai-iltana Woodwardin kotitalon edustalle, jossa he huusivat uhkauksia seurapomoa kohtaan ja heittivät soihtuja hänen pihalleen. Sosiaalisessa mediassa pyörii tällä hetkellä myös video tapahtumapaikalta, jossa näkyy mitä Woodwardin kotipihan edustalla tapahtui. Videoon on liitetty teksti ”Ed Woodward tulee kuolemaan”.

Manchester United reagoi asiaan nopeasti ja tuomitsi teot. Seuran tiedotteessa kerrotaan, että kaikki tapahtumapaikalla olleet henkilöt, jotka tuomitaan syylliseksi tähän rikolliseen tekoon, tulevat saamaan elinikäisen porttikiellon seuralta.

”Tiedämme jalkapallomaailman olevan takanamme, kun teemme töitä Manchesterin poliisin kanssa tunnistaaksemme tämän tarpeettoman hyökkäyksen tekijät. Kaikki jotka todetaan syyllisiksi rikokseen tai luvattomaan tunkeutumiseen, saavat elinikäisen porttikiellon seuralta ja voivat joutua syytteeseen. Fanien mielipiteen ilmaiseminen on yksi asia, rikollinen vahingonteko ja aikomus vaarantaa ihmishenki on toinen asia. Tälle ei yksinkertaisesti ole mitään tekosyytä”, seuran tiedotteessa kerrottiin.