Advertisement

Nyt on rohkea peliasu – onko ManUn “seeprapaita” aito?

Manchester Unitedin väitetty uusi ensi kauden peliasu on vuotanut nettiin – ja se on rohkea. Tosin vaikka julkaisussa puhutaan “vieraspeliasusta”, on mitä ilmeisimmin kyseessä kolmas peliasu. Näin uutisoi muun muassa jalkapallomedia Footy Headlines.

Kolmannen peliasun perinteet ulottuvat Englannissa ainakin 1930-luvulle. Sitä voitaisi käyttää tositoimissa esimerkiksi tilanteessa, joissa normaalit peliasut olisivat liian lähellä toisiaan.

Periaatteessa tällainen suhteellisen harvoin käytössä oleva asu voi olla hyväkin paikka leikitellä hieman enemmän kuin tavallisissa peliasuissa, joissa samanlainen design tuskin tulisi kyseeseen. Mutta miten on edes kolmospaidan kanssa?

Eurooppalaisessa jalkapallossa ei sentään tuomareilla ole päällä viheltäjien universaalia univormua, seeprapaitaa. Silloin tämä taidonnäyte olisi taatusti hylättyjen listalla. Nytkään fanit eivät tosin varsinaisesti innostuneet.

@MarcinhoSE7EN esitteli vaikuttavan kokoelmansa ja kommentoi: “Minulla on jokainen paita alkaen 1991-92 kaudesta tähän päivään asti. Tämä olisi ensimmäinen, jota en osta. Yksinkertaisesti KAMALA.”

@Nick1sTheName löysi ilmeisesti reaktiotaan vastaavan ilmeen.

Myös @SemperFiArsenal löysi tilanteeseen sopivan GIFin.