Advertisement

Nyt pelataan isoin panoksin! Manchester Unitedin hurja ottelurumba käynnistyy elintärkeällä PSG-ottelulla – Solskjaerilta loistavia uutisia

Manchester Unitedin hurja joulukuun ottelurumba käynnistyy tänä iltana Mestarien liigan ottelulla PSG:tä vastaan.

Ottelussa on jättimäiset panokset, sillä molemmat joukkueet taistelevat paikoista jatkopeleihin. Unitedille riittää kotiottelusta tasapelikin jatkopaikan varmistamiseen, kun taas vierailija PSG on käytännössä pakkovoiton edessä.

United pelaa joulukuussa kaiken kaikkiaan peräti yhdeksän ottelua 27 päivän sisällä. Pelipäivä on keskimäärin joka kolmas päivä, joten pelaajien kuorma on kasvamassa suureksi. Juuri siitä syystä jokainen ylimääräinen lepopäivä on plussaa, joka korostaa tämän iltaisen PSG-ottelun merkitystä entisestään.

Kuten jo aiemmin todettu, mikäli United voittaa tai pelaa tasan tänään, varmistaa se jatkopaikkansa. Siinä tapauksessa joukkue pystyisi jättämään ykkösmiehiään sivuun ensi viikon Saksan reissulta, kun joukkue matkaa Leipzigin vieraaksi lohkovaiheen päätösotteluun.

Lepo tulisi todella tarpeen, sillä United kohtaa vain kolme päivää Leipzig-ottelun jälkeen Manchester Cityn kauden ensimmäisessä derbyssä.

ManU pääsee lähtemään hyvistä asetelmista tämän illan huipputärkeään kamppailuun, sillä Ole Gunnar Solskjaer kertoi vain tunteja ennen ottelun alkua useamman avainpelaajan palaavan kokoonpanoon. Ykköskorin pelaajista sivussa onkin enää vain laitapuolustaja Luke Shaw sekä ensimmäisessä PSG-ottelussa Kylian Mbappen ja Neymarin nollannut Axel Tuanzebe, joka kärsii pelikiellosta.

Manchester Unitedin ja PSG:n välinen Mestarien liigan kamppailu alkaa Suomen aikaa kello 22. Ottelua voit seurata suorana lähetyksenä CMore Sport -kanavalta sekä CMoren suoratoistopalvelusta.