Advertisement

Odion Ighalon pelit ManUssa voi olla jo pelattu – jäikö tämä silmiä hivelevä maali nigerialaishyökkääjän viimeiseksi United-paidassa? (Video)

Odion Ighalo on jo saattanut pelata viimeisen ottelunsa Manchester Unitedissa, ellei seura neuvottele hänen kanssaan pidempää lainasopimusta tai lunasta hänen osto-optiotaan.

30-vuotias Ighalo saapui Unitediin tammikuun siirtoikkunan viimeisenä päivänä Shanghai Shenhuasta loppukauden mittaisella lainasopimuksella, joka ulottuu toukokuun 27. päivään asti, eli Eurooppa-liigan finaalipäivään, joka olisi saattanut olla Unitedin kauden päätösottelu.

Valioliiga on kuitenkin keskeytettynä vähintään toukokuun alkuun asti koronavirusepidemian vuoksi, ja todennäköisimmin kautta päästään jatkamaan aikaisintaan kesäkuussa, jos silloinkaan.


Jos Valioliigassa jatketaan pelejä vasta kesäkuussa, eikä United neuvottele jatkosta Ighalon kanssa, jäi nigerialaishyökkääjän viimeiseksi peliksi United-paidassa Eurooppa-liigan neljännesvälieräottelu LASK:ia vastaan. Ighalo teki kyseisessä ottelussa Unitedin voittomaalin, joka oli silmiä hivelevä. Kyseinen osuma on ehdolla myös Manchester Unitedin maaliskuun hienoimmaksi maaliksi.

Ighalo on pelannut lainapestinsä aikana Unitedissa yhteensä kahdeksan ottelua, joissa hän on tehnyt peräti neljä maalia. Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjaer kertoi aiemmin tässä kuussa, että joukkue tarvitsee Ighalon ominaisuuksia myös ensi kaudella.