Advertisement

OGS luottavainen Bruno Fernandesin ja Paul Pogban yhteispelin sujuvuudesta: ”Hyvät pelaajat voivat aina pelata yhdessä”

Koronaviruspandemia on keskeyttänyt toistaiseksi valioliigakauden, mutta näyttää vahvasti siltä, että kausi pystyttäisiin pelaamaan loppuun kesä-heinäkuussa.

Mestari on jo sinettiä vaille valmis, mutta Mestarien liiga -paikoista käydään tiukkaa taistelua. Yksi chämppäripaikasta taisteleva joukkue on Manchester United, joka on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla viisi.

Manchester Unitedin kannalta kauden keskeytyminen tuli huonoon paikkaan. Manchesterilaisjoukkue oli kovassa lennossa ja oli pelannut jo peräti 11 ottelua ilman tappiota.

Yksi iso syy manchesterilaisseuran kelkan kääntymiseen oli tammikuun hankinta Bruno Fernandes, joka osoittautui mahtavaksi hankinnaksi. Portugalilaispelaaja voittikin heti debyyttikuukautenaan Valioliigan kuukauden pelaaja -palkinnon.

Jos kausi jatkuu kesällä, saa United sairastuvalta takaisin kaksi joukkueen tähtipelaajaa – Marcus Rashfordin sekä Paul Pogban. Tämä parantaa samalla merkittävästi manchesterilaisseuran saumoja selviytyä neljän parhaan joukkoon.

United-kannattajat odottavat innolla näkevänsä keskikentällä duon Pogba-Fernandes, mutta miten mahtaa kaksikon yhteispeli sujua, sillä molemmat ovat hyvin samantyyppisiä pelaajia, jotka venyvät parhaimpaansa ”vapaassa roolissa”? Sitä ei kummallekkin voi samanaikasesti nimittäin olla tarjolla.

Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjaer ei kuitenkaan ole huolissaan asiasta. Hän uskoo, että Fernandes ja Pogba pystyvät pelaamaan yhdessä joukkueen keskikentällä.

”Hyvät pelaajat voivat aina pelata yhdessä, joten olen ehdottoman varma, että he pystyvät siihen”, Solskjaer kertoi Sky Sportsille.

”Mielestäni se on jännittävää. Meillä on jännittävä joukkue. Minulla on myös Scott McTominay, Fred ja Nemanja Matic. Tulevaisuudessa on monia pelejä ja olen varma, että löydämme hyvän yhteyden heidän välillä. Olemme tietysti keskustelleet siitä valmennustiimin kanssa ja odotamme sitä innolla.”

”Kun Bruno tuli sisään ja teki vaikutuksen, se antoi buustia kaikille, seuralle, kannattajille ja pelaajille. On upeaa saada myös Paul ja Marcus takaisin joukkueeseen.”

”Paulilla on ollut vaikea kausi loukkaantumisten kanssa, ja myös Marcus palaa takaisin. Joten meille ja myös heille tämä [tauko] antaa mahdollisuuden aloittaa samalta viivalta muiden pelaajien kanssa, tai jopa edeltä muita pelaajia.”