Advertisement

OGS vahvistaa – Manchester United neuvottelee Alexis Sanchezin siirrosta

Kuva: TT, Phil Duncan

Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjaer on vahvistanut, että manchesterilaisseura neuvottelee “joidenkin seurojen” kanssa Alexis Sanchezin siirrosta.

Chilen maajoukkupelaaja, joka saapui Manchester Unitediin tammikuussa 2018 Arsenalista, on tehnyt United-paidassa vain kolme valioliigamaalia, eikä ole pelannut täyttä 90-minuuttista sitten viime kauden avauspelin jälkeen.

Sanchez pelasi tiistaina suljettujen ovien takana pelatussa harjoitusottelussa Sheffield Unitedia vastaan, mutta chileläisen uskotaan siirtyvän Italiaan ennen kuin siirtoikkuna sulkeutuu 2. syyskuuta.

“Joidenkin seurojen kanssa käydään vielä keskusteluja”, Solskjaer sanoi perjantain Crystal Palace -ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa.

“Mutta hän pelasi siinä pelissä [Sheffield Unitedia vastaan] ja pelasi hyvin. Ja kuten olen aiemminkin sanonut, hän työskentelee hyvin.

“Katsotaan syyskuussa mitä tapahtuu.”

Solskjaer on aiemmin sanonut, että Sanchezille riittäisi vastuuta tällä kaudella, vaikka nokkimisjärjestyksessä edellä ovat Marcus Rashford ja Anthony Martial. Myös Unitedin oma kasvatti, vasta 17-vuotias Mason Greenwood hamuaa peliaikaa.