Advertisement

OGS vakuuttaa – paluumuuttaja haluaa jäädä seuraan: ”Potentiaalia olla yksi parhaista maailmassa”

Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjaer on kertonut, että joukkueen kakkosvahti Dean Henderson haluaa jäädä seuraan, vaikka hänen ympärillään on pyörinyt viime aikoina vahvoja huhuja siitä, että englantilaisvahti lähtisi tammikuussa lainalle peliajan perässä.

Englannin maajoukkueessa tässä kuussa debytoinut Henderson palasi täksi kaudeksi takaisin kasvattajaseuraansa vietettyään kaksi edellistä kautta lainalla Sheffield Unitedissa. Englantilaisvahdin odotettiin kilpailevan ykkösvahdin tontista David de Gean kanssa, mutta peliaika on kuitenkin jäänyt vähäiselle. Henderson on nähty Unitedin maalinsuulla toistaiseksi vain kolmessa ottelussa.

– Dean haluaa jäädä Manchester Unitediin ja haluaa pelata Manchester Unitedissa, Solskjaer sanoi.

De Gea on hoitanut Unitedin torjuntavastuun Valioliigassa sekä Mestarien liigassa, viimeisimpää ottelua [Basaksehir] lukuunottamatta. Hendersonin vastuulle on jäänyt Liigacupin pelit, joita on ennen vuodenvaihdetta enää yksi. Solskjaer kuitenkin vakuuttaa, että Henderson tulee pelaamaan enemmän kuin yhden ottelun.

– En näe logiikkaa siinä, että hän pelaisi vain yhden pelin ennen joulua. Tiedättekö, kuinka monta peliä meillä on? Solskjaer vastasi toimittajan kysymykseen Hendersonin vastuusta.

– Hän harjoittelee todella hyvin ja kehittyy. Hän harjoittelee maalivahdin kanssa, joka on minun mielestäni yksi maailman parhaista. Hänellä on myös itsellään potentiaalia olla yksi parhaista maalivahdeista maailmassa. Heidän välillään on suuri kilpailu peliajasta.

De Gea on pelannut tällä kaudella kymmenen ottelua, Henderson kolme. Otteluruuhkan kasvaessa entisestään peliaika kaksikon välillä tulee kuitenkin tasoittumaan.