Advertisement

Ole Gunnar Solskjaer halukas myymään ManUn kulttipelaajan – useampi valioliigaseura kiinnostunut

Manchester Unitedin kulttipelaaja Jesse Lingard kiinnostaa useita valioliigaseuroja.

TEAMtalkin mukaan keskikenttäpelaajan perässä ovat ainakin West Ham, Leicester, Everton sekä Newcastle, ja viimeisenä nimenä listalle on noussut West Bromwich, joka on lähellä nousua Valioliigaan ensi kaudeksi.

27-vuotias Lingard on pelannut jo pari kautta heikosti, eikä ikuiselle lupaukselle liene enää suurta tonttia Manchester Unitedin miehistössä. Englantilaisen vastuun pienenemisestä kertoo varsin hyvin se, että hänet on nimetty Valioliigassa Unitedin avauskokoonpanoon edellisen kerran uudenvuodenpäivänä Arsenalia vastaan.


Lingard on saanut kuluvan kauden aikana vastuuta yhteensä 36 ottelussa, joissa hän on tehnyt kaksi maalia ja antanut kaksi maalisyöttöä. Tehot ovat surkeat, eikä peliesityksetkään ole vakuuttaneet.

Independentin mukaan United-manageri Ole Gunnar Solskjaer olisikin halukas myymään Lingardin kuluvan kauden jälkeen. Norjalaisluotsi haluaa tuoda joukkueeseen laadukkaampia pelaajia luodakseen paremman kilpailun pelipaikoista.

Lingardin sopimus kasvattajaseuransa kanssa ulottuu kesään 2021 asti, joten manchesterilaisseuralla olisi kesän siirtoikkunan aikana viimeinen mahdollisuus saada pelaajasta edes jonkinnäköinen siirtokorvaus.