Advertisement

Ole Gunnar Solskjaer hehkutti ManU-sankaria: “Hän pelasi kuten takapihalla tai leikkikentällä kavereidensa kanssa”

Kuva: TT, Matt West

Manchester Unitedin englantilaishyökkääjä Marcus Rashford nousi keskiviikkona Old Traffordin sankariksi, kun United kukisti Tottenhamin maalein 2-1.

22-vuotias Rashford teki joukkueensa avausmaalin jo kuudennella peliminuutille. Ottelun voittomaalin hän viimeisteli rangaistuspotkusta toisen jakson alussa.


Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjaer hehkutti nuorukaista vuolaasti ottelun jälkeen.

“Poika on 22-vuotias, ja hän pelasi kuten takapihalla tai leikkikentällä kavereidensa kanssa”, Solskjaer sanoi Manchester Unitedin verkkosivuilla.

“Joskus hänellä on ehkä liikaa odotuksia ja paineita, koska odotamme häneltä paljon. Se johtuu siitä, että hän on osoittanut niin monta kertaa mihin hän pystyy.

“Me haluamme pelaajien nauttivan pelaamisestaan. Haluamme heidän menevän kentälle, ja kun he kohtaavat vastustajan [pallon kanssa], heidän pitää haastaa rohkeasti ja olla pelkäämättä pallonmenetystä.

“Rakastan katsella sitä, ja sitä myös Stretford End haluaa nähdä. United-fanit rakastavat nähdä laitureiden tai hyökkääjien rohkeaa pelaamista.

“Marcus sai asiat tapahtumaan liikkeellä, päätöksenteolla ja olemalla positiivinen. Oli hienoa nähdä se. Olen erittäin tyytyväinen siihen, kuinka hän kypsyy.”

Rashford on tehnyt Valioliigassa tällä kaudella jo yhdeksän maalia ja antanut neljä maaliin johtanutta syöttöä. Hän jakaa maalipörssin neljännen sijan yhdessä Liverpool-tähti Sadio Manen kanssa.