Advertisement

Ole Gunnar Solskjaer kritisoi otteluohjelmaa – Chelsea saa ”epäoikeudenmukaisen edun” FA Cupin välierään: ”Meille ei ole annettu neljää ässää käteen”

Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjaerin mukaan Chelsea on saanut epäoikeudenmukaisen edun sunnuntaina pelattavaan FA Cupin välierään Valioliigan otteluohjelman vuoksi.

Solskjaerin miehistö matkaa tänä iltana Selhurst Parkille Crystal Palacen vieraaksi Mestarien liiga -paikan kannalta elintärkeään otteluun. Chelsea pelasi oman valioliigakierroksen ottelunsa jo tiistai-iltana, joten lontoolaisryhmä saa otteluruuhkan keskellä merkittävän 48 tunnin lepoedun ennen sunnuntain välieräpeliä.

”On selvää, että heillä [Chelsea] on ollut 48 tuntia enemmän lepo- ja toipumisaikaa kuin meillä. Se ei ole reilua”, Solskjaer kritisoi.

”Puhuimme oikeudenmukaisesta otteluohjelmasta tämän uudelleenkäynnistyksen toteuttamiseksi ja tietenkään tämä ei nyt ole sitä. Mutta minun on ajateltava nyt vain torstaita ja keskityttävä sen pelin voittamiseen.”

Solskjaer kuitenkin myönsi, että joukkueen terveystilanne on paljon parempi kuin viime kauden lopulla ja hän odottaa pelaajiensa selviytyvän Chelseaa vastaan. Norjalainen myös vertasi Unitedin otteluohjelmaa huonoon pokerikäteen.

”Se ei tule olemaan meille ongelma ja huolenaihe, mutta 24 tuntia, 48 tuntia on suuri ero tässä kohtaa kautta. Meille ei ole annettu neljää ässää käteen kahden viimeisen viikon otteluohjelman suhteen, mutta meidän on pidettävä pokerinaama ja pelattava kortit hyvin. Seuraavat kaksi viikkoa ovat kiireisiä, mutta me olemme erittäin hyvässä kunnossa”, Solskjaer lisäsi.

Crystal Palacen ja Manchester Unitedin välinen valioliigakamppailu pelataan tänä iltana kello 22.15 alkaen.