Ole Gunnar Solskjaer kyllästyi – raivosi joukkueen kulttipelaajalle: ”Kerran vielä ja sinä olet vit*u ulkona!”

Kuva: TT, Phil Noble

Manchester United yllätti keskiviikko-iltana paikallisvastustaja Manchester Cityn Etihadilla pelatussa Englannin Liigacupin välieräottelussa maalein 1-0.

City hallitsi ottelua mielin määrin, mutta siipirikkoinen United pelasi taktisesti erittäin kypsän ottelun. Ottelun ainoasta maalista vastasi Unitedin keskikenttäpelaaja Nemanja Matic.

Voitto oli Unitedille kuitenkin laiha lohtu, sillä City eteni maaliskuussa Wembleyllä pelattavaan finaaliin yhteismaalein 3-2.

Ottelun toisen puoliajan aikana nähtiin harvinainen tilanne, kun United-manageri Ole Gunnar Solskjaer kyllästyi kulttipelaaja Jesse Lingardin surkeaan tekemiseen kentällä. Solskjaer syöksyi kentän laidalle ja raivosi hetkeä aiemmin harhasyötön antaneelle Lingardille kovin sanoin.

”Kerran vielä ja sinä olet vit*u ulkona!”, Solskjaer huusi.

Vain kuusi minuuttia myöhemmin Solskjaer toteutti uhkauksensa ja otti Lingardin vaihtoon lähettäen hänen tilalleen kentälle Andreas Pereiran.

Ehkei se Ole olekkaan ihan niin kiltti mies, kuin mitä hän on itsestään tuonut esiin…