Advertisement

Ole Gunnar Solskjaer olisi halunnut Romelu Lukakun jäävän Manchester Unitediin: ”Sanoin hänelle, että se on ohi”

Manchester United sai viime kesänä rutkasti kritiikkiä siitä, että joukkue myi Romelu Lukakun Interiin, mutta ei ostanut hänen tilalleen uutta hyökkääjää.

Moni luuli Manchester Unitedin halunneen keinolla millä hyvänsä eroon Lukakusta, koska hän ei sopinut Ole Gunnar Solskjaerin suunnittelmiin, mutta belgialaishyökkääjä kertoi tällä viikolla, että hän halusi itse lähteä, vaikka Solskjaer olisi halunnut hänen jäävän Old Traffordille.

”Se oli vaikea tilanne. Jouduin itse tekemään päätöksen siitä, tulisiko minun siirtyä jonnekkin, jossa voisin oppia uusia asioita pelaamisestani ja työskennellä jonkun kanssa, joka halusi myös minut”, Lukaku kertoi Ian Wrightin YouTube-kanavalla.

”Ole halusi minun jäävän, mutta sanoin hänelle, että se on ohi. Minulla ei ollut energiaa. Kaikki kunnia hänelle, koska hän on ollut mies ja hän auttoi minua siirtymään pois.”

Lukaku kertoi myös, että hänellä ei ole mitään kaunoja Manchester Unitedia kohtaan, ja hän toivottaa heille kaikkea hyvää.

”He ovat menossa oikeaan suuntaan, koska he hankkivat oikeita pelaajia. Ole tekee hyvää työtä ja he alkavat saamaan tuloksia. Toivotan heille kaikkea hyvää”, Lukaku lisäsi.

Lukaku on pelannut Interissä huiman debyyttikauden tehden peräti 23 maalia 35 pelaamassaan ottelussaan.